Mobilní platby chyby ! PŘEČÍST

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Weizen
Kontaktovat uživatele:

Re: Mobilní platby chyby ! PŘEČÍST

#11 Příspěvekod Weizen » 22 bře 2014, 23:12

Když mi těch 15 kč dáš? :D Tak klídně :D Kdyby aspoň to nemuselo být přes účet

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvekod Mysteria » 22 bře 2014, 23:26

Nemáš nějakýho kamaráda, který má účet, dáš mu hotovost a on to pošle? Takhle to řeším dobrý 3 roky (protože sem línej si účet založit).

Weizen
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvekod Weizen » 22 bře 2014, 23:27

Taky jsem línej :D A nn nemám :/

zdenda204
Věk: 36

#14 Příspěvekod zdenda204 » 22 bře 2014, 23:30

Amatéři :D Já mám účet (Berušku) už od první třídy :D
Teďka někdy bych měl přejít na G2.2 účet (Ten název je takovej "agentskej" :lol:)
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

Weizen
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvekod Weizen » 22 bře 2014, 23:32

Přesně amatéři :D Co s tim? Docela mě to sere hráči mají VIP atd.. Ale já nedostal nic (sebralo jim to peníze?)

marty_
Věk: 54
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvekod marty_ » 23 bře 2014, 10:05

asi takto:
ten scipt bezi u mne, jak nekolik dalsich jinych scriptu pro hrace (majitele serveru) kteri zde na foru nevriskaji jak Weizen.
Script je v pohode a pokud si lidi davaji VIPko, aniz by prosla SMS platba pres platebni branu, tak je jedine vysvetleni ze nekdo se dostal k url odkazu. kde bezi ten script na komuninaci mezi hrou a mobilni branou.
Jine vysvetleni neexistuje.
A pokud opravdu nekdo SMS poslal, a neprisly mu na ucet penize, tak mu nezbyde nez napsat na mobilni platby primo.

Pokud mu z mobilnich plateb chodi toto:
Spoiler: zobrazit
Dobrý den,

upozorňujeme, že Vaše rozhraní na adrese http://seznam.cz/seznam.php?timestam ... id=3820308 pro bránu CZGM je aktuálně 22.03.2014 19:07:15 nedostupné.

Počet pokusů o předání je momentálně: 5

Po přihlášení do Vašeho účtu uvidíte v detailu brány další podrobnosti. Prosíme o rychlé vyřešení komplikací, v opačném případě bude nutné bránu deaktivovat.

Děkujeme za pochopení.

V případě dotazů či připomínek nás neváhejte kontaktovat.

S pozdravem

(odkaz jsem samozrejme zmenil) , tak vezte, ze kdysi jsem i ja zapasil s mobilniplatby.cz co se tyka casu provedeni.
Weizenovi jdou max 3 prikazy pro provedeni na zaklade SMS.
Ukazka:

Spoiler: zobrazit

Kód: Vybrat vše

$commands[] = "pex user ".$player." group set ExtraVIP";
$commands[] = "say Hrac ".$player." si zakoupil ExtraVIP";
$commands[] = "give ".$player." spawner 5 !";
$odpoved = "Diky za zakoupeni vyhodneho balicku na MajnForLife :)";

Vyse uvedena cast kodu se vykona do cca osmi sekund, a 100%ni propustnost je do 10 sekund ackoliv v napovede maji mobilni platby napsano ze to je az max tusim 21 sekund.

Nicmene pravda je nekde jinde a to na polovine :)
Jednat s nimi nema vyznam, uz jsem to s nimi xkrat resil telefonicky.

Mno nic zpet k Weizenovi.
Bylo mi ho lito, ze furt na foru becel ze mu to nejde, tak sem mu nabidl ze ten script muze mit u mne zadara, pod podminkou ze pouzivam svuj script a ten v pripade kdyby si chtel prejit nekam jinam na hosting proste smazu.
Jak jsem vyse psal tak takto to funguje u vice serveru kam vyuzivame propoje na RCONy do her.
U nas na firme se staram o weby a jejich aplikace, pak mam i dost vlastnich webu, tzn mam pristup vsude, a tak mi necini problem si nekam "soupnout" svuj scriptik, a nechat jej pracovat pro nejakeho majitele serveru MC.
A osobne nemam duvod zneuzivat lidem hesla ci jim nejak hackovat hru :)
Delam vse pro radost svou a pro radost jinych.
Proto vas prosim, pokud se nekdy potkáte s nekym kdo tu bude chtit resit problem tykajici se mych scriptu, tak jej smerujte rovnou na mne.
Weizene, mas na mne aji skype kontakt.. proc jsis mne nepridal do pratel a mi nenapsal na nej?
Priste takove veci res pouze se mnou, na foru ti tezko nekdo poradi, kdyz nemaji zdrojak.
Priznavam se ze toto se mi stalo poprve :D a to uz vice nez rok nekterym lidem me scripty jedou a toto bych ani ve snu necekal, ze by jako oni napsali na forum ze jim neco nejde :-)

PS: Weizene na SZ mas odkazy kde si muzes vyzkouset ten muj script jak se chova pri urcitych situacich.
PPS: Weizene pak jdi na mobilni platby a vyzkousej si emulator, zda je vse oK... Na 100% je vse OK
A kdyby nahodou ti to nadale i blblo tak nezbyva ti nez vypnout hlasku SAY, nebo prikaz GIVE, cimz se dostaneme na cca 5 - 6 sekund a pak uz ti nebude chodit nic o tom ze script je nedostupny.

Tolik asi vse, a omlouvam se za tam rozsahly ranni roman:-)
marty
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej :)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvekod Mysteria » 23 bře 2014, 12:16

Nevím no, když jim nevadí, že s každou úpravou musí někomu psát a ještě to nemají 100% pod kontrolou s nemožností si zkontrolovat zdroják toho skriptu, tak proč ne.

marty_
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvekod marty_ » 23 bře 2014, 12:25

ano mas pravdu, vse je o dohode... neni problem nakomu dat ftp do konkretni slozky,kde by byl pripadne univerzalni script od zdendy (ps timto dik zdendovi za inspiraci jak si to php rozchodit), to vis jiste sam... ale vetsina lidi to ma jak bych to rekl.... z pohodlnosti :-) ....
hlavne ze jim to jde a vic neresi:-)
kazdy aktivnejsi clovek si to prece udela sam, ci pripadne poresi FTPko atd atd meze se nekladou :)
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej :)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

Weizen
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvekod Weizen » 23 bře 2014, 12:31

Dobrýho **** ze mě děláš :D

marty_
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvekod marty_ » 23 bře 2014, 12:41

z tebe nedelam ****
poslal sem te na forum ne abys mi napsal ze delam z tebe ****,
ale cekal jsem odpovedi na ty moje PS a PPS, aby se to doladilo uplne.
pokud se ti moje pomoc nelibi, opravdu neni problem ji ukoncit :D
Jsou to tyto:

Zpět na „Minecraft, Tekkit“