asi takto:
ten scipt bezi u mne, jak nekolik dalsich jinych scriptu pro hrace (majitele serveru) kteri zde na foru nevriskaji jak Weizen.
Script je v pohode a pokud si lidi davaji VIPko, aniz by prosla SMS platba pres platebni branu, tak je jedine vysvetleni ze nekdo se dostal k url odkazu. kde bezi ten script na komuninaci mezi hrou a mobilni branou.
Jine vysvetleni neexistuje.
A pokud opravdu nekdo SMS poslal, a neprisly mu na ucet penize, tak mu nezbyde nez napsat na mobilni platby primo.
Pokud mu z mobilnich plateb chodi toto:
Dobrý den,
upozorňujeme, že Vaše rozhraní na adrese
http://seznam.cz/seznam.php?timestam ... id=3820308 pro bránu CZGM je aktuálně 22.03.2014 19:07:15 nedostupné.
Počet pokusů o předání je momentálně: 5
Po přihlášení do Vašeho účtu uvidíte v detailu brány další podrobnosti. Prosíme o rychlé vyřešení komplikací, v opačném případě bude nutné bránu deaktivovat.
Děkujeme za pochopení.
V případě dotazů či připomínek nás neváhejte kontaktovat.
S pozdravem
(odkaz jsem samozrejme zmenil) , tak vezte, ze kdysi jsem i ja zapasil s mobilniplatby.cz co se tyka casu provedeni.
Weizenovi jdou max 3 prikazy pro provedeni na zaklade SMS.
Ukazka:
Kód: Vybrat vše
$commands[] = "pex user ".$player." group set ExtraVIP";
$commands[] = "say Hrac ".$player." si zakoupil ExtraVIP";
$commands[] = "give ".$player." spawner 5 !";
$odpoved = "Diky za zakoupeni vyhodneho balicku na MajnForLife :)";
Vyse uvedena cast kodu se vykona do cca osmi sekund, a 100%ni propustnost je do 10 sekund ackoliv v napovede maji mobilni platby napsano ze to je az max tusim 21 sekund.
Nicmene pravda je nekde jinde a to na polovine
Jednat s nimi nema vyznam, uz jsem to s nimi xkrat resil telefonicky.
Mno nic zpet k Weizenovi.
Bylo mi ho lito, ze furt na foru becel ze mu to nejde, tak sem mu nabidl ze ten script muze mit u mne zadara, pod podminkou ze pouzivam svuj script a ten v pripade kdyby si chtel prejit nekam jinam na hosting proste smazu.
Jak jsem vyse psal tak takto to funguje u vice serveru kam vyuzivame propoje na RCONy do her.
U nas na firme se staram o weby a jejich aplikace, pak mam i dost vlastnich webu, tzn mam pristup vsude, a tak mi necini problem si nekam "soupnout" svuj scriptik, a nechat jej pracovat pro nejakeho majitele serveru MC.
A osobne nemam duvod zneuzivat lidem hesla ci jim nejak hackovat hru

Delam vse pro radost svou a pro radost jinych.
Proto vas prosim, pokud se nekdy potkáte s nekym kdo tu bude chtit resit problem tykajici se mych scriptu, tak jej smerujte rovnou na mne.
Weizene, mas na mne aji skype kontakt.. proc jsis mne nepridal do pratel a mi nenapsal na nej?
Priste takove veci res pouze se mnou, na foru ti tezko nekdo poradi, kdyz nemaji zdrojak.
Priznavam se ze toto se mi stalo poprve

a to uz vice nez rok nekterym lidem me scripty jedou a toto bych ani ve snu necekal, ze by jako oni napsali na forum ze jim neco nejde

PS: Weizene na SZ mas odkazy kde si muzes vyzkouset ten muj script jak se chova pri urcitych situacich.
PPS: Weizene pak jdi na mobilni platby a vyzkousej si emulator, zda je vse oK... Na 100% je vse OK
A kdyby nahodou ti to nadale i blblo tak nezbyva ti nez vypnout hlasku SAY, nebo prikaz GIVE, cimz se dostaneme na cca 5 - 6 sekund a pak uz ti nebude chodit nic o tom ze script je nedostupny.
Tolik asi vse, a omlouvam se za tam rozsahly ranni roman:-)
marty