Co je lepší než Essentials?
-
Re: Co je lepší než Essentials?
A ještě mám dotaz jestli je lepší PermissionsEx nebo GroupManager
- zdenda204
- Věk: 36
PermissionsEx.
GroupManager už používá málo lidí a proto ti s ním tady taky málokdo pomůže.
GroupManager už používá málo lidí a proto ti s ním tady taky málokdo pomůže.
- Thief97
Podle me sou nejlepsi esentials ale kdybych mel volit neco ineho je to command block..
Na svem serveru mam esentials a sem 90 % spokojeny obcas to trochu blbne ali jinak v phode
100% esentials bych volil
Na svem serveru mam esentials a sem 90 % spokojeny obcas to trochu blbne ali jinak v phode
100% esentials bych volil
Nezapomeň mi dát k+ pokud sem pomohl
Pokud máte zájem nebo Si nevíte se serverem, SEM TU JÁ rád vám pomůžu s pluginy na Minecraft nebo TF2! Napište mi SZ a néjak se dohodnem!

- panChemicky
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Thief97: Ten plugin se jmenuje CommandBook. Když chceš dělat chytrýho, tak se to alespoň nauč opsat
-
Tak jaký plugin si mám vzít?
CommandBook a iChat nebo Essentials a EssentialsChat... a ještě neznáte nějaký plugin na spawny krom EssentialsSpawn?

- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Rád bych doplnil, že pro začátečníka není Essentials vhodný. Obsahuje spoustu funkcí, o kterých často noví administrátoři nevědí a kvůli tomu se jim zhroutí server. Ne, že by na tom záleželo, když se jedná o server od dětí pro děti, ale i tak je to špatné.
Lepší plugin nedoporučím, to záleží na tom, co admin potřebuje. A to platí na všechny pluginy. Nemá smysl dávat na server něco, jen protože jste četli, že to je dobré. Musíte tam dávat to, co potřebujete, čím přiblížíte server k tomu, co chcete. Cílem není naplácat stovku pluginů dohromady, mělo by vám jít o vytvoření serveru, který bude originální a lepší než ostatní.
Pokud vezmete Essentials, přihodíte Jobs, narvete tam Factions, Residence, dáte pro VIP Creative a uděláte pro hráče "doly" a potom si stěžujete, že musíte jít dělat reklamu pro svůj server na cizí servery jen aby někdo přišel, tak jste s prominutím blbí.
Lepší plugin nedoporučím, to záleží na tom, co admin potřebuje. A to platí na všechny pluginy. Nemá smysl dávat na server něco, jen protože jste četli, že to je dobré. Musíte tam dávat to, co potřebujete, čím přiblížíte server k tomu, co chcete. Cílem není naplácat stovku pluginů dohromady, mělo by vám jít o vytvoření serveru, který bude originální a lepší než ostatní.
Pokud vezmete Essentials, přihodíte Jobs, narvete tam Factions, Residence, dáte pro VIP Creative a uděláte pro hráče "doly" a potom si stěžujete, že musíte jít dělat reklamu pro svůj server na cizí servery jen aby někdo přišel, tak jste s prominutím blbí.
01101110011101010110001001110111