v novem svete ktery mas udelany pripojen pomoci multiverse core, se postav na misto kde chces mis spawn a napis: /mv setspawn a je to mas spawn pro dalsi svet.
pokud se nekdo na nej bude chtit dostat napr ze zakladniho sveta muze napsat: /mv tp <nazev_tveho_sveta>
pokud uz bude na novem svete a bude chtit opet na spawn na tom novem svete at napise: /mv spawn protze kdyby napsal /spawn, tak by jej to portlo na hlavni tvuj spawn
Prosím Help
-
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím Help
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
-
Chápu děkuji a prosím poslední otázka musím tam dělat spawn
Nebo stačí u toho eventu warp a hráč by se portnul z1-2 warpem k eventu ?
A pluginy jsou stejně jak na 1 světe ze ?
Děkuji
Nebo stačí u toho eventu warp a hráč by se portnul z1-2 warpem k eventu ?
A pluginy jsou stejně jak na 1 světe ze ?
Děkuji
- SamerLP
v každom svete ktor vytvoriš cez plugin Multiverse-Core budu v každom svete tie isté pluginy ako máš nahraté vo FTP 

-
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
jiak maly tip:
ja mam svet Games ,a na nem eventy...
chce-li hrac si zahrat event skakacka, proste napise /warp skakacka a octne se primo na svete games na miste kde sem ten warp skakacka vytvoril.
-- 28 zář 2013, 21:44 --
jj a ano samer ma pravdu, pluginy sou stejne pro vsechny mapy co mas, a proto je dulezite nastavit permise.
Napada mne napriklad pro vip hrace kteri maji dovolene fly, aby to fly nezneuzivali na mape games pri plneni eventu
(teda pokud mi rozumis co mam na mysli)
ja mam svet Games ,a na nem eventy...
chce-li hrac si zahrat event skakacka, proste napise /warp skakacka a octne se primo na svete games na miste kde sem ten warp skakacka vytvoril.
-- 28 zář 2013, 21:44 --
jj a ano samer ma pravdu, pluginy sou stejne pro vsechny mapy co mas, a proto je dulezite nastavit permise.
Napada mne napriklad pro vip hrace kteri maji dovolene fly, aby to fly nezneuzivali na mape games pri plneni eventu

(teda pokud mi rozumis co mam na mysli)
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:

Jsou to tyto: