minecraft
-
Re: minecraft
diki moc funguje to a pls posledni uz fakt ja pouzivam plugin uSkyBlock to ti vytvori ostrov kdyz napises /skyblock ale lidi to nemuzou pouzivat protoze na to nemaji prava pls jak udelat aby meli??
- Shadowhacker
- Věk: 30
Podívej se na stránky pluginu (např. na bukkit.org) jaké mají permisse a pak v PEX (PermissionsEx) přidej hráčům (default skupině) práva na tvorbu toho ostrova atp.
- Batllefury
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
Shadow jemu musis do podrobna
ty permice musíš najít na bukkitu pexy toho určitého pluginu a přidat jim ho

Pomoc se odměňuje karmou !
-
pls udelas mi to aby mohli lidi psat to /skyblock aby meli prava pls moc pak uz te nebudu otravovat pls ja vubec nwm pls moc:(((
-- 15 kvě 2013, 21:29 --
no mam tam to permmisionex ale ted uz na to nemam prava ani ja:((( pls udelas mi to??
-- 15 kvě 2013, 21:29 --
no mam tam to permmisionex ale ted uz na to nemam prava ani ja:((( pls udelas mi to??
- Shadowhacker
Shadowhacker píše:Podívej se na stránky pluginu (např. na bukkit.org) jaké mají permisse a pak v PEX (PermissionsEx) přidej hráčům (default skupině) práva na tvorbu toho ostrova atp.
Jaký je rozdíl, mezi tím, co jsem řekl já a co ty?

Batllefury píše:Shadow jemu musis do podrobnaty permice musíš najít na bukkitu pexy toho určitého pluginu a přidat jim ho
Tak to sem třeba teda dej.. Permissions.yml .. Do [CODE] a já ti to upravim..
-
pls a neudelal by si mi to pls ty permise na to aby mohli hraci pouzivat /skyblocka a admini taky??pls moc jsi nej admin s tudma tebe jediniho chapu pls
-- 16 kvě 2013, 18:08 --
prosim moc
-- 16 kvě 2013, 18:08 --
prosim moc
- Shadowhacker
Shadowhacker píše:Shadowhacker píše:Podívej se na stránky pluginu (např. na bukkit.org) jaké mají permisse a pak v PEX (PermissionsEx) přidej hráčům (default skupině) práva na tvorbu toho ostrova atp.
Jaký je rozdíl, mezi tím, co jsem řekl já a co ty?
Batllefury píše:Shadow jemu musis do podrobnaty permice musíš najít na bukkitu pexy toho určitého pluginu a přidat jim ho
Tak to sem třeba teda dej.. Permissions.yml .. Do [CODE] a já ti to upravim..
Sakra, co ti mam říct více? Dej sem ty permissions.yml do tzv. CODE (je to nad tim oknem, kam píšeš, taková tlačítko a mezi ty tzv. tagy dáš ten text, co zkopíruješ z permissions.yml