Server: IP: 93.91.240.128:27486
Ahoj, mám problém s MineCraft mapou. Chtěl bych se zeptat když do svého MineCraft serveru vložím mapu tak jestly tam vše co tam bylo (starý spawn atd.) zůstane a bude tam i ta nová chci vědět jestly to takhle jde.
Mapa
-
- Věk: 24
- Kontaktovat uživatele:
- xSkill_Cycanx
- Věk: 29
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mapa
Najprv si musíš stiahnuť nejaký plugin najlepšie multiverse alebo multiworld, a potom nahodiť mapu do FTP serveru. Potom stačí použiť pár príkazov pre daný plugin na importovanie sveta a je to. Ja odporúčam multiverse. 

Skvelé nápady potrebujú skvleých ľudí 

-
- Věk: 24
- Kontaktovat uživatele:
Ale já nechci více světů chci jen 1 svět včetně Netheru a Endu a chci mít v normálním worldu 2x spawny ten druhý dám na serveru na prodej
-- 06 črc 2013, 11:45 --
A ještě 1 problém : Chtěl bych do serveru nahrát tuto mapu http://www.planetminecraft.com/project/ ... ds-temple/ ale nevím kde se stáhne vídím tam Download ale na to mi nejde kliknout
-- 06 črc 2013, 11:45 --
A ještě 1 problém : Chtěl bych do serveru nahrát tuto mapu http://www.planetminecraft.com/project/ ... ds-temple/ ale nevím kde se stáhne vídím tam Download ale na to mi nejde kliknout
- Majklski
- Věk: 43
- Kontaktovat uživatele:
Já tam tedy žádnou mapu nevidím. Je to jen ukázka projektu, tedy stavby toho chrámu. Download se týká jen MCEditu.
Nic nebo na nic ?
Undermine FB | Atlantida FB | Majkl FB
Undermine FB | Atlantida FB | Majkl FB
- xSkill_Cycanx
- Věk: 29
- Kontaktovat uživatele:
jakub1000 píše:Ale já nechci více světů chci jen 1 svět včetně Netheru a Endu a chci mít v normálním worldu 2x spawny ten druhý dám na serveru na prodej
Toto asi nechápem k čomu bude dobré a takéto veci sa robia cez mcedit alebo worldpaint a pod...
Každopádne podľa mňa to je dosť blbosť mať v jednom svete další spawn a k tomu nether a end, na take veci sa hodí mať viac svetov môžeš si potom nastaviť či chceš chat pre celý server alebo len pre svety a pod... je aj lokálny chat...

Skvelé nápady potrebujú skvleých ľudí 

- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Mapa ke stažení tam je. Akorát nahrávání je trochu složitější. Stáhni mapu ze serveru, stáhni ten MCEdit schematic a pomocí MCEditu (program) ji tam vlož.