93.91.250.140:27098
Zdravím,
chtěl bych se vás zeptat jestli neznáte nějaký kvalitní plugin který by dokázal po prvním příchodu hráče na server spawnou popsané knihovny (Těchto pluginů je spousta ale většina pracuje i s Motd, uvítacími zprávami a to mi zrovna moc dobře nevyhovuje) a různé itemy (nejlepší by byla podpora enchant itemů).
Tudíž abych to shrnul hledám plugin co by dokázal dát hráčům ty knihy bez dalších jiných efektů (Jen malý plugin), a druhý co by dokázal spawnout enchant věc i s popiskem (Nevím jak to u enchatovaných věcí funguje proto bych byl velice rád kdyby mi někdo vysvětlil jak je to s enchantem a číslem za itemem, jestli by šlo vytvořit enchant věc i s popisem zkopírovat celý kód itemu a pak ho dávat hráčům např. pomocí essentials), nemusí to být jeden plugin co dokáže vše, nejlepší je mít více pluginů a každý na jednu konkrétní věc (Orientace je pak lepší).
Předem děkuji za odpovědi.
(Nevím jak cenná je na tomto fóru reputace ale budu ji rozdávat za každou odpověď k danému tématu)
Itemy po prvním příchodu
- Osicja
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
- KotasMan
- Věk: 27
- Osicja
- Kontaktovat uživatele:
Re: Itemy po prvním příchodu
No moment
To jde v Essentials nastavit i kniha s "Textem" + Enchant věci ?
Pokud ano mohl by jsi mi poradit jak přeci jen se do Essentials zadává ID itemu, tudíž teoreticky nelze "givnout" enchant věci + knihy.
Předem děkuji.

To jde v Essentials nastavit i kniha s "Textem" + Enchant věci ?
Pokud ano mohl by jsi mi poradit jak přeci jen se do Essentials zadává ID itemu, tudíž teoreticky nelze "givnout" enchant věci + knihy.
Předem děkuji.
- Neon1_Cz
- Kontaktovat uživatele:
Jde to.. Essentials má jako jeden z předem zabudovaných kitů kit: Dtools, Colors, Firework
Dtools= Enchantované, pojmenované Diamantové věci
Colors= kniha s fonty do hry
Firework= rachejtle (barevné)
Tak proč by to nemohlo jít? Stačí projet pár návodů, podívat se na ty předdefinované kity..
Dtools= Enchantované, pojmenované Diamantové věci
Colors= kniha s fonty do hry
Firework= rachejtle (barevné)
Tak proč by to nemohlo jít? Stačí projet pár návodů, podívat se na ty předdefinované kity..
- Osicja
- Kontaktovat uživatele:
V nových verzích tyto kity nejsou tudíž jsem neměl o nich tušení, ale děkuji rozhodně se na to podívám 
PS.: pokud někdo má ty kity, tak bych byl rád kdyby mi je buď SZ nebo zde poslal, předem děkuji.

PS.: pokud někdo má ty kity, tak bych byl rád kdyby mi je buď SZ nebo zde poslal, předem děkuji.
- Shadowhacker
- Věk: 30
Kód: Vybrat vše
kits:
dtools:
delay: 600
items:
- 278 1 efficiency:1 durability:1 fortune:1 name:&4Gigadrill lore:The_drill_that_&npierces|the_heavens
- 277 1 digspeed:3 name:Dwarf lore:Diggy|Diggy|Hole
- 298 1 color:255,255,255 name:Top_Hat lore:Good_day,_Good_day
- 279:780 1
notch:
delay: 6000
items:
- 397:3 1 player:Notch
color:
items:
- 387 1 title:&4Book_&9o_&6Colors author:KHobbits lore:Ingame_color_codes book:Colors
firework:
items:
- 401 1 name:Angry_Creeper color:red fade:green type:creeper power:1
- 401 1 name:StarryNight color:yellow,orange fade:blue type:star effect:trail,twinkle power:1
- 401 1 name:SolarWind color:yellow,orange fade:red shape:large effect:twinkle color:yellow,orange fade:red shape:ball effect:trail color:red,purple fade:pink shape:star effect:trail power:1
Jak vidíš, player:Notch, lze používat i /give nickhráče 397:3 1 player:NICKHRÁČE nebo /i ....
- Osicja
- Kontaktovat uživatele: