Server:93.91.250.135:27147
Caute, chcel by som sa spytat co mi vlastne tolko zerie priestoru na disku...momentalne bezim tyzden (4/10GB)-samozrejme mam tam velky spawn aj s mestom- viem zecast zabera samozrejme mapa,ale mam tam plugin coreprotect - a v zlozke codedata je tam toho az az tak by som sa chcel spytat ci mozem kludne premazat zlozky b,c,p,s
ono to cele si myslim uklada len udaje na rollbacky a pod...cize keby to zmazem stane sa daco?
+ dalsia otazka ohladom rezidencii
ked chcem napisa /res message enter vitaj
tak mi to hodi ze Detekovany nepovolene znaky
popritom aj keby tam napisem /res message enter abc tak to vypise stejne to iste
- vazne je nebezpecny plugin simplereserve ako to tu opisuje jeden admin? zevraj sa s nim da obist prihlasovanie...(skusenosti ostatnych??)
Prostor na disku
-
- Neon1_Cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prostor na disku
Nevím jak sice CoreProect funguje a jestli podporuje databázi. Jestli ji podporuje a nemáš, napoj ho na ni. Jestli nepodporuje, přejdi na LogBlock nebo na HawkEye.
- SpreyYManNNikKK
CoreProtect osobne pouzivam , super plugin , nedoporucuju prechazet na jiny jen ho napojit na MySQl jinak jak rikas ze zabira strasne mista na disku , to je pravda , proto ho napoj na databazi
- Neon1_Cz
- Kontaktovat uživatele:
Přesně, protože místo aby ukládal data do souborů na disk ukládá je to do MySQL.
-
Diky moc, akurat som sa pozrel do configu
ze mi to skorej nedoplo. je tam prepojenie na MYsql
mate odomna K+
este by som chcel od niehoko odpoved na tie dve otazky - vsetky mozne reserve som skusal a nepozdavaju sa mi... jeden reserver ci ako sa vola vobec nechcel pustit hracov- a to som postupoval podla navodu...
+tie resky dakto?

mate odomna K+
Kód: Vybrat vše
# MySQL is optional and not required.
# If you prefer to use MySQL, enable the following and fill out the fields.
use-mysql: false
table-prefix: co_
mysql-host: localhost
mysql-port: 3306
mysql-database: database
mysql-username: root
mysql-password:
este by som chcel od niehoko odpoved na tie dve otazky - vsetky mozne reserve som skusal a nepozdavaju sa mi... jeden reserver ci ako sa vola vobec nechcel pustit hracov- a to som postupoval podla navodu...
+tie resky dakto?