rocky.fakaheda.eu:27187
Dobrý den potreboval bych pomoci s pluginem Authme. Kdyz jsem updatnul na verzi 1.4.6 tak tento plugin jede ale clovek se nemusi prihlasit. Takze kdyz by se za me nekdo zkusil prihlasit nepotreboval by se prihlasit a ma vsechny prava.
Update na verzi 1.4.6
- filik_11
Re: Update na verzi 1.4.6
Máš plugin citizens ?
Pracuji na novém !
Za pomoc dávej karmu. Pokud jsem ti pomohl také budu rád za karmu
Za pomoc dávej karmu. Pokud jsem ti pomohl také budu rád za karmu

-
ano mám
Pluginy:
> 23:52:59 [INFO] Plugins (43): TimTheEnchanter, MultiWorld, GroupManager, GriefLog, FakaHedaMinequery, WorldEdit, CountryLoginMessage, SafeExplosions, Vault, Multiverse-Core, PlayerHeads, PermissionsEx, WorldGuard, MobileAdmin, AuthMe, Permissions, AntiXRay, Modifyworld, AutoSaveWorld, FalseBookCore, MobArena, FalseBookCart, CleanroomGenerator, MobHealth, Essentials, Residence, Jobs, LagMeter, Citizens, EssentialsProtect, skySMP, FalseBookChat, FalseBookBlock, EssentialsSpawn, CreativeGates, EssentialsGeoIP, IslandWorld, LWC, dynmap, FalseBookIC, ChestShop, EssentialsChat, FalseBookExtra
Pluginy:
> 23:52:59 [INFO] Plugins (43): TimTheEnchanter, MultiWorld, GroupManager, GriefLog, FakaHedaMinequery, WorldEdit, CountryLoginMessage, SafeExplosions, Vault, Multiverse-Core, PlayerHeads, PermissionsEx, WorldGuard, MobileAdmin, AuthMe, Permissions, AntiXRay, Modifyworld, AutoSaveWorld, FalseBookCore, MobArena, FalseBookCart, CleanroomGenerator, MobHealth, Essentials, Residence, Jobs, LagMeter, Citizens, EssentialsProtect, skySMP, FalseBookChat, FalseBookBlock, EssentialsSpawn, CreativeGates, EssentialsGeoIP, IslandWorld, LWC, dynmap, FalseBookIC, ChestShop, EssentialsChat, FalseBookExtra
- boris1991
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
mam presne ten istí problém
- Shadowhacker
- Věk: 30
To je úžasné,že si nám to řekl..
Většinou je to jednoduché - stačí se podívat do LOGu, co to způsobuje.. Poté to opravit .. (update,oprava configu etc..)
Většinou je to jednoduché - stačí se podívat do LOGu, co to způsobuje.. Poté to opravit .. (update,oprava configu etc..)
-
Supr kdyz jsem odstranil plugin citizens a jede mi uz authme ale permissionsex stale nejede normalni hraci nemuzou nic stavet protoze nemaji prava
-
smaž Modifyworld pokud ho nepouživaš
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
To není ten hlavní problém. Ono by stačilo aktualizovat to všechno dohromady. Všechny části PermissionsEx, který najdeš tady: http://webbukkit.org/jenkins/packages/P ... ackage.zip