OP

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Haslerka755

OP

#1 Příspěvekod Haslerka755 » 03 zář 2012, 12:25

93.91.250.110:37046

Koupil sem si server u FH, přes program Total Commander jsem přesunul mou složku se server na FTP.
Potom jsem restartoval server a všechno jelo tak jak má mapa tam byla ale neměl jsem OP. Tak jsem pomocí programu Total Commander přesunul složku plugins a textový dokument ops.txt na FTP, server sem restartoval napsalo mi to server byl restartován.. ale v minecraft launcheru mi to píše Cant Reach Server prosím nevíte co s tím.. abych měl na serveru OP,pluginy + můj world? :))

nejento
Kontaktovat uživatele:

Re: OP

#2 Příspěvekod nejento » 03 zář 2012, 12:37

Tvůj svět se musí jmenovat world, to jest tak jak je nastaveno v server.properities. Samozřejmě, že můžeš nastavit i jiné jméno a tak musíš pojmenovat i svět.

Jinak Can't Reach server znemená to, že se na server nepřipojíš, z důvodu nějakých problémů.

Jdi na FTP, smaž obsah server.log, vypni server, nahraj server.log na server, zapni server a zkopíruj sem do Code tagů to co to vypsalo. POdle toho můžeme zjistit chybu.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

Zpět na „Minecraft, Tekkit“