AdminCMD 1.3

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Sw0FF0rD
Věk: 44

AdminCMD 1.3

#1 Příspěvekod Sw0FF0rD » 15 srp 2012, 19:27

Doporucujete tento plugin a nebo je uplne zbytecny na serveru , jelikoz me se asi stalo ze em to par pluginu blokuje na serveru . Vy ho tam mate ?? Jak to vidite lidicky vy ??

nejento
Kontaktovat uživatele:

Re: AdminCMD 1.3

#2 Příspěvekod nejento » 15 srp 2012, 21:31

Mám AdminCMD, protože Essentials nesnáším a navíc pluginy to neblokuje ale má větší prioritu v příkazech a tím pádem ty příkazy přebíjí POKUD má ta skupina přidělený permission na oba pluginy ALE i tak můžeš ten příkaz (AdminCMDový) zablokovat v commands.yml.
Takže i takto si myslím, že je je to takový obohacený CommandBook ale nemá hromadu věcí jako Essentials, který ani nevyužiješ.

Doufám, že ti tenhle sloh stačil, protože pro mě to bylo zdlouhavé napsat, protože jsem to psal na mobilu :-D
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

Sw0FF0rD
Věk: 44

#3 Příspěvekod Sw0FF0rD » 17 srp 2012, 19:39

nejento píše:Mám AdminCMD, protože Essentials nesnáším a navíc pluginy to neblokuje ale má větší prioritu v příkazech a tím pádem ty příkazy přebíjí POKUD má ta skupina přidělený permission na oba pluginy ALE i tak můžeš ten příkaz (AdminCMDový) zablokovat v commands.yml.
Takže i takto si myslím, že je je to takový obohacený CommandBook ale nemá hromadu věcí jako Essentials, který ani nevyužiješ.

Doufám, že ti tenhle sloh stačil, protože pro mě to bylo zdlouhavé napsat, protože jsem to psal na mobilu :-D

Dekuji moc moc si toho vazim , tak ze cMD bych mel nechat asi ze jo a ten essentials smazat , asi mate pravdu ten plugin nevuziju no

nejento
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod nejento » 17 srp 2012, 20:55

Záleží taky na tom, s čím si člověk víc rozumí a například orientuje v configu :D
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

Zpět na „Minecraft, Tekkit“