AdminCMD 1.3
- Sw0FF0rD
- Věk: 44
AdminCMD 1.3
Doporucujete tento plugin a nebo je uplne zbytecny na serveru , jelikoz me se asi stalo ze em to par pluginu blokuje na serveru . Vy ho tam mate ?? Jak to vidite lidicky vy ??
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: AdminCMD 1.3
Mám AdminCMD, protože Essentials nesnáším a navíc pluginy to neblokuje ale má větší prioritu v příkazech a tím pádem ty příkazy přebíjí POKUD má ta skupina přidělený permission na oba pluginy ALE i tak můžeš ten příkaz (AdminCMDový) zablokovat v commands.yml.
Takže i takto si myslím, že je je to takový obohacený CommandBook ale nemá hromadu věcí jako Essentials, který ani nevyužiješ.
Doufám, že ti tenhle sloh stačil, protože pro mě to bylo zdlouhavé napsat, protože jsem to psal na mobilu
Takže i takto si myslím, že je je to takový obohacený CommandBook ale nemá hromadu věcí jako Essentials, který ani nevyužiješ.
Doufám, že ti tenhle sloh stačil, protože pro mě to bylo zdlouhavé napsat, protože jsem to psal na mobilu

- Sw0FF0rD
- Věk: 44
nejento píše:Mám AdminCMD, protože Essentials nesnáším a navíc pluginy to neblokuje ale má větší prioritu v příkazech a tím pádem ty příkazy přebíjí POKUD má ta skupina přidělený permission na oba pluginy ALE i tak můžeš ten příkaz (AdminCMDový) zablokovat v commands.yml.
Dekuji moc moc si toho vazim , tak ze cMD bych mel nechat asi ze jo a ten essentials smazat , asi mate pravdu ten plugin nevuziju no
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Záleží taky na tom, s čím si člověk víc rozumí a například orientuje v configu