Konzole
- SpreyYManNNikKK
Konzole
Zdravim , chci se zeptat jestli extistuje nejaky plugin pres web jako konzole , vim ze bude konzole na novem webu FakaHedy ale nece se mi moc cekat , hodila by se mi moc takze sse teda chci zeptat jestli to dokazen ejaky plugin , hodim na server , dostanu ho na web , tam se prihlasim a dokazu davat pres web prikazy (proste z webu do hry ) jako /ban apod a psat do chatu apod .. Nevi nekdo ?? Predem dekuji
s pozdravem SpreYyMannNikKK

- Vojko
- Věk: 28
Re: Konzole
Taký najkompaktnejší je asi milkAdmin ...
Aj keď tu na fóre nie som aktívny, môžete mi písať na Skype, E-Mail, ...
- SpreyYManNNikKK
a ten stahnu na dev ? A stahne se rovnou i na web ? Jako na PHP , myslym do o serevru ftp i k tomu rovnou php , a pak jak si tam udlam ucet na tom webu na milkadmin apod ? 
edit : na dev sem to stahl , stahl sem milkadmin.jar a v tom bylo jeste slozka ta patri taky na server nebo na web
edit2: a v te slozce je MCSignOnDoorRTK.jar a milkAdminRTK.jar , to mam take dat na server do plugins ?? Jen toto porad , ostatni si udelam sam

edit : na dev sem to stahl , stahl sem milkadmin.jar a v tom bylo jeste slozka
Kód: Vybrat vše
Modules for RemoteToolkit
edit2: a v te slozce je MCSignOnDoorRTK.jar a milkAdminRTK.jar , to mam take dat na server do plugins ?? Jen toto porad , ostatni si udelam sam
- SpreyYManNNikKK
Yeeah uz tam sem
- Arcas
- Věk: 27
MilkAdmin je pro začátečníky. lepší je rozchodit
http://forums.bukkit.org/threads/admn-r ... 1-2-5.674/
- Konzole přes telnet (můžeš použít veškeré příkazy, hned víš co se děje, nemá prodlevu jako milkadmin)
- Remote controller (Force restart, restart, stop, hold, unhold)
http://forums.bukkit.org/threads/admn-r ... 1-2-5.674/
- Konzole přes telnet (můžeš použít veškeré příkazy, hned víš co se děje, nemá prodlevu jako milkadmin)
- Remote controller (Force restart, restart, stop, hold, unhold)
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- Arcas
- Věk: 27
Musíš mít remote toolkit aby jsi měl veškeré přístupy a mohl využít MIlkAdmina na 100%. Já mám milkadmina spíš jako doplňkovou službu k RTK
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com