přes MCpatcher to dělá to samé , žádám tedy o pomoc někoho zkušenějšího , orig. mc nemám , jestly to nemůže být tím já nevím ... věci bez potřeby modloaderu samozřejmě fungujou , např: toomanyitems , x-ray , minimap atd... potřebuju vědět jak ten modloader nějak zprovoznit aby fungoval , díky za rady
Modloader
-
fidoras
Modloader
Ahoj , mám problém s Modloaderem , jelikož je potřebnej prakticky ke všem možným modum do hry a mně nejde do mc vložit , zkoušel jsem ty soubory jednoduše překopírovat do mc.jar ale když spustím mc tak po tom co při načítání zmizí logo mojang tak se stane chyba a konec 
přes MCpatcher to dělá to samé , žádám tedy o pomoc někoho zkušenějšího , orig. mc nemám , jestly to nemůže být tím já nevím ... věci bez potřeby modloaderu samozřejmě fungujou , např: toomanyitems , x-ray , minimap atd... potřebuju vědět jak ten modloader nějak zprovoznit aby fungoval , díky za rady
Májncraft je cool 
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: Modloader
Smazal jsi META-INF?
Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/-
fidoras
už jen když tam chceš dát něco jako toomanyitems , minimap apod.. tak je nutné to smazat . ano smazané to mám už hodně dlouho
tohle to napíše když to patchnu a testnu přes mcpatcher
Spoiler: zobrazit
tohle to napíše když to patchnu a testnu přes mcpatcher
Májncraft je cool 
-
fidoras
opravdu nikdo nemá tušení čím by to mohlo být ? děje se to někomu ?
mám jen takové podezření jestly to není tím že nemám zakoupený Minecraft .
Uvítám vaše názory popř. řešení problému
mám jen takové podezření jestly to není tím že nemám zakoupený Minecraft .
Uvítám vaše názory popř. řešení problému
Májncraft je cool 
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Zkus to tam nahrávat pomoci MCPatcheru.
Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/-
fidoras
fidoras píše:tohle to napíše když to patchnu a testnu přes mcpatcher
samozřejmě že to dělám přes MCpatcher , zkoušel jsem reinstalovat MC , vymazat všechny soubory , atd... ale bez výsledku .. a já se tak těšil na Archeologii
Májncraft je cool