Někdo se za mě přihlašuje

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
PH1LL

Někdo se za mě přihlašuje

#1 Příspěvekod PH1LL » 03 črc 2012, 22:51

[b]Server: 93.91.240.153:3744

Čaute, mám takový problém:
Udělal jsem si svůj server a pak se tam začal někdo přihlašovat (jmenoval se Flay), nejprve se choval normálně ale pak ze mě začal tahat OP a začal se chovat divně, pak tam přišel ještě kdosi kdo mě začal kickovat (nějakej TroIIoIIo) a někdo jiný se zase za mě začal přihlašovat (myslím že to byl ten Flay) (aj za kámoše se někdo přihlašoval, nejspíš ten TroIIoIIoI).
Prosím poradil by mi někdo s tím, jak tomu už zabránit? Můžu se nějak třeba připojit na Consoli a zabanovat Flayovu IP? Nebo tam dát nějaký plugin na registrování že se tam na serveru zaregistruju a bez hesla se za mě nepřihlásí?
Předem moc děkuji za odpověď a ČAU :(

Welton123
Kontaktovat uživatele:

Re: Někdo se za mě přihlašuje

#2 Příspěvekod Welton123 » 03 črc 2012, 22:55

plugin na registraci by mel byt, dej si tam treba AuthMe, poprve kdyz se prihlasis napis /register heslo heslo_znova a potom pises uz jen /login heslo_ktere_jsi_napsal_pri_registraci
CZ/SK TOP Databáze MineCraft Serverů ►KLIK◄
Chceš i Ty mít měnící se podpis? ►KLIK◄

PH1LL

#3 Příspěvekod PH1LL » 03 črc 2012, 22:58

Welton123 píše:plugin na registraci by mel byt, dej si tam treba AuthMe, poprve kdyz se prihlasis napis /register heslo heslo_znova a potom pises uz jen /login heslo_ktere_jsi_napsal_pri_registraci

Čau, moc díky, zkusím to, + 1 Karma pro tebe ;)
A s tou konzolí nevíš plz? Předem moc díky, a pokud někdy na můj server zavítáš, budu rád ;)

Welton123
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Welton123 » 03 črc 2012, 23:01

dej si na server treba plugin Essentilas, ma plno prikazu a kdyz by jsi chtel zjistit Ip toho hrace tak koukni do server.log a nebo pomoci toho pluginu je to prikaz /whois jmeno_hrace (musi byt online) a nebo kdyz by tam prisel tak se jeho jmeno ukaze ve slozce essentials a tam ve slozce user data, soubor s jeho jmenem otevres a tam bude jeho IP, dky se naposledy ukazal atd...

PH1LL

#5 Příspěvekod PH1LL » 03 črc 2012, 23:06

Welton123 píše:dej si na server treba plugin Essentilas, ma plno prikazu a kdyz by jsi chtel zjistit Ip toho hrace tak koukni do server.log a nebo pomoci toho pluginu je to prikaz /whois jmeno_hrace (musi byt online) a nebo kdyz by tam prisel tak se jeho jmeno ukaze ve slozce essentials a tam ve slozce user data, soubor s jeho jmenem otevres a tam bude jeho IP, dky se naposledy ukazal atd...

AHA, díky :), ale prosím o té konzoli nic nevíš? protože on se připojuje za mě a mé kámše, takže ho nenachytám. Ale stejně díky ;)

Welton123
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Welton123 » 03 črc 2012, 23:08

nachytas ho, pokud se prihlasuje za tebe, tak v te slozce najdi svoje jmeno a pokud je ta IP adresa odlisna nez ta co je na http://mojeip.cz tak ji zabanuj.

Zpět na „Minecraft, Tekkit“