Server: 93.91.250.118:27909
Zdravím, měl bych 2 otázky.
1) Jde, bez použití nějakých externích programů, pluginů atd, změnit to co spawnuje určitý spawner, nebo postavit spawner přímo daného druhu?
2) Našel jsem tento mód, je celkem dobrej, na singleplayeru funguje bezvadně, tak mě napadlo, jestli jde nějak zakomponovat i do multiplayeru? Nebo něco podobného, použitelného v multiplayeru?
http://www.minecraftdl.com/endangered-mobs-mod/
Díky.
Spawner and custom mob
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spawner and custom mob
1) Ne, musíš použít nějaký plugin. Pokud máš základní - AdminCmd, Essentials, tak tam to jde.
2) Ne, jedině mít přímo zmodovaný server, pričemž nikdo bez modu by se tam nepřipojil.
2) Ne, jedině mít přímo zmodovaný server, pričemž nikdo bez modu by se tam nepřipojil.

- Nyqi
Já bych zkusil nějaké Portnuté módy do Bukkitu. např. Mo's creatures (Něco jako tohle...)
A pak spawner můžeš změnit pomocí pluginu SilkSpawner (Načítá si ID mobů z módů)
A pak spawner můžeš změnit pomocí pluginu SilkSpawner (Načítá si ID mobů z módů)
- SpreyYManNNikKK
za 1) určitě essentials , položíš spawner , namíříš na něj , napíšeš /spawner NazevMobaKterySeTiTamBudeSpawnovat , takže př cchceš aby se ti tam spawnoval skeleton tak namíříš na položenej spawner a /spawner skeleton .
Hračka 

-
Díky ten esentials pomohl, skoda tech mobu navic
- SpreyYManNNikKK

//LOCK