Každých 5 minut odpojen serverem !?

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
MorLore

Re: Každých 5 minut odpojen serverem !?

#11 Příspěvekod MorLore » 26 kvě 2012, 12:21

nejento píše:Takhle by ti to mělo jít. Když restartuješ server, dej sem server.log PO té reinstalaci serveru.

to je tady ted vše a dělá to pořád
to co tu je je po novém serveru a to jede bez pluginu jediné co tam je je locked na truhly ale dělá to i bez toho
A pro tupce neřeším zde pravopis ,ale problémy!!!Můj pravopis neřešte!!!Více jak polovina národa řeší všude pravopis což jsou ti pitomci a ti ostatní musí republiku držet nad vodou,jako třeba :-( Ti ostatní si jen hrejí na hytré !!How :-)

nejento
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvekod nejento » 26 kvě 2012, 12:32

Zkus to co říká Welton. Nastav tam:

Kód: Vybrat vše

enable-query=true
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

MorLore

#13 Příspěvekod MorLore » 26 kvě 2012, 21:20

tak když jsem to zapnul na true to minequery tak to sice chvilku šlo ale po vykopnutí ze serveru jsem se už ani nepřipojil takže minequery false doporučuji jinak problém pořád stejný jen to nekope tak často :? Holt prostě musím vypínat server co3 hodiny a znovu spustit jinak si :? nezahrajem aspon něco jinak ve zprávách serveru mám napsano proces spuštěn ale na server se nelze připojit to také nevím co je :mrgreen:
A pro tupce neřeším zde pravopis ,ale problémy!!!Můj pravopis neřešte!!!Více jak polovina národa řeší všude pravopis což jsou ti pitomci a ti ostatní musí republiku držet nad vodou,jako třeba :-( Ti ostatní si jen hrejí na hytré !!How :-)

SpreyYManNNikKK

#14 Příspěvekod SpreyYManNNikKK » 26 kvě 2012, 21:26

enable query samozrejme ma byt true , odjakziva mam automat default nastaveno true .

MorLore

#15 Příspěvekod MorLore » 26 kvě 2012, 23:46

no já když jsem to dal na true tak asi po třech hodinách mne to vykopne a už se nepřipojím na server vůbec když to mám vyplé na false tak mne to trebas vykopne po hodině ale připojím se v pohodě nicméně když neudělám restart serveru tak po třech hodinách tak se ani nepřipojím což mi připadá divné.nevím co stím už skusil jsem už ledascos ale bohužel :o

Welton123
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvekod Welton123 » 27 kvě 2012, 01:03

musis tam nechat true, protoze tim je spojena fakaheda, porusujes si smluvni podminky myslim :-)
CZ/SK TOP Databáze MineCraft Serverů ►KLIK◄
Chceš i Ty mít měnící se podpis? ►KLIK◄

Zpět na „Minecraft, Tekkit“