Server: 93.91.240.160:37595 (pokud server ještě nemáte, vepište zde "nemám")
Zdravím,
potřeboval bych poradit,jak si nastavím to,aby se mohli hráči mezi sebou teleportovat,aby se mohli teleportovat na warpy a jak si udělat,aby si mohli nastavit /sethome. A ještě mi nefungují Lift a Bridge
Moc děkuji všem za odpověď
Jak si udělat teleporty a výtah
-
-
Re: Jak si udělat teleporty a výtah
ahoj tet taky začínám ze serverrem a todle by mě taky zajímalo ale neska nebo zitra si tam budu dávat pluginy takže co budu vědět tak to poradím 

- Shaggy84675
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Použiješ k tomu plugin CommandBook, Essentials nebo AdminCMD. Doporučuji CommandBook, protože nemá tolik příkazů jak Essentials a podle mě mají Essentials hodně zbytečných příkazů. AdminCMD jsem ještě nezkoušel, ale záleží na tobě který si z nich vybereš a který ti bude lépe vyhovovat.
Omluvte prosím moji nefunkčnost podpisu. Momentálně přesouvám podpis na svůj webserver.
- Arcas
- Věk: 26
Doporučím kombinaci AdminCMD (základ), PermissionsEx (aby hráči mohli používat teleport apod.), FigAdmin (rozšířené možnosti banování včetně banlistu) a AuthMe (přihlašování). Na Door, gate, bridge a vytah je dobry FalseBook. Snad jsem pomohl.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com