Indrustrial craft - problem
-
Re: Indrustrial craft - problem
Admini asi spí nebo já nevím. Neodpovídají tady ani na dotazy emailem zaslané. Není někdo kdo by mi ten mod nainstaloval? Dal bych mu přístup k FTP
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Admini tu nejsou od toho, aby ti instalovali věci na server. Když si koupíš server, tak by jsi měl být schopný administrovat sám.
Kdyby jsi chtěl mít server, kde ti admini udělají všechno podle tvých požadavků tak by jsi platil daleko jinou cenu za server, ve které by byla zahrnuta výplata pro ty, kteří by to měli jako práci na plný úvazek.
Buď rád, že je tady tohle fórum, ve kterém pomáháme (myslím všechny lidi co sem chodí) zadarmo vyřešit odhadem tak 80% problémů
Kdyby jsi chtěl mít server, kde ti admini udělají všechno podle tvých požadavků tak by jsi platil daleko jinou cenu za server, ve které by byla zahrnuta výplata pro ty, kteří by to měli jako práci na plný úvazek.
Buď rád, že je tady tohle fórum, ve kterém pomáháme (myslím všechny lidi co sem chodí) zadarmo vyřešit odhadem tak 80% problémů

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
http://www.mcportcentral.co.za/index.php?topic=393.0
Dole máš už předem udělané IndustrialCraft + ModloaderMP + MinecraftForge
Dole máš už předem udělané IndustrialCraft + ModloaderMP + MinecraftForge
01101110011101010110001001110111
-
Mysteria: Nechtěl jsem aby to vyznělo nějak špatně, pomoci si moc vážím.
Sejsel: Ok stáhl jsem to, co teď stím craftbukkit-1.0.1-R1_r3.jar ? Nakopírovat do adresáře se serverem?
Nemohl by mi to někdo nainstalovat? Složil jsem se na ten server s více lidma a ti mi už nadávají že pronájem běží a oni si ještě nezahráli.
Prosím prosím
EDIT: Soubor craftbukkit-1.0.1-R1_r3.jar jsem si na svém disku otevřel a rozjeli se mi ty nové soubory, ty jsem nakopíroval přes FTP na Fakahedu a server nejede. Opravdu by mi to někdo nemohl nainstalovat?
Sejsel: Ok stáhl jsem to, co teď stím craftbukkit-1.0.1-R1_r3.jar ? Nakopírovat do adresáře se serverem?
Nemohl by mi to někdo nainstalovat? Složil jsem se na ten server s více lidma a ti mi už nadávají že pronájem běží a oni si ještě nezahráli.
Prosím prosím
EDIT: Soubor craftbukkit-1.0.1-R1_r3.jar jsem si na svém disku otevřel a rozjeli se mi ty nové soubory, ty jsem nakopíroval přes FTP na Fakahedu a server nejede. Opravdu by mi to někdo nemohl nainstalovat?
-
Problém vyřešen. Poradil mi LavorekCZ. Lavorku moc ti děkuju a Vám co jste se snažili pomoc taky děkuju
- LavorekCZ
- Kontaktovat uživatele:
Nainstaloval jsem mu to 

Pomohl ti někdo? Pak určitě bude rád, když mu zvedneš karmu!
not sure
not sure