Server: 93.91.240.147:27444
Zdravím,
Na server mi přišli 2 hráči, jeden se jmenuje martysoukup a druhý fakaheda_podpora a říkali něco o fakaheda soutěži, o jakýsi server na měsíc zdarma a různé ostatní výhry. Přijde mi to blbost, protože na stránkách fakahedy se nic neobjevilo a ani email mi nepřišel. Chci se tedy zeptat, zda je pravda že fakaheda pořádá soutěž o ceny a jednotlivě to oznamuje majitelům na jejich serverech.
Je to úplná blbost, je mi jasné že jde o podvod, ale chci mít jistotu.
FAKAHEDA soutěž ? Opravdu ?
-
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: FAKAHEDA soutěž ? Opravdu ?
Samozřejmě, že je to podvod. Pokud se pořádá nějaká soutěž, tak je vždy oznámena na webu, Facebooku a případně na fóru a vždy je oznámena pouze Austinem nebo MiniMem.
Doufám, že jsi jim nedal nějaká hesla či tak něco podobného, jestli to chtěli.
To samé s podporou, už jenom to, že si někdo dá sám do nicku slovo podpora je dost podezřelé, protože oficiální podpora to samozřejmě nemá zapotřebí
Doufám, že jsi jim nedal nějaká hesla či tak něco podobného, jestli to chtěli.
To samé s podporou, už jenom to, že si někdo dá sám do nicku slovo podpora je dost podezřelé, protože oficiální podpora to samozřejmě nemá zapotřebí

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Bylo mi to jasné, ale chtěl jsem se ujistit. Dal jsem jim perma hned co začali klábosit nesmysli. Jinak nejsem vůl, nic jsem jim nedal.
- Shaggy84675
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Ale skutečně FakaHeda pořádá soutěž viz: http://forum.fakaheda.eu/viewtopic.php?f=55&t=3832
Omluvte prosím moji nefunkčnost podpisu. Momentálně přesouvám podpis na svůj webserver.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
To sice ano, ale nevidím tam nikde nic o serveru zdarma a navíc nikdo z nás by to nechodil říkat ještě na server 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit