Server: nemám
Zdravím, chtěl bych si u vás založit server, ale jelikož v tomhle ohledu nejsem moc zběhlý, potřebuju pomoc. Zatím jsem došel do fáze, kdy jsem potvrdil objednávku na e-mailu a dál nevím, co dělat. Nedostal jsem žádný návod na postup ani co presne udelat, abych mohl platit pouze přes sms. Takže je tu někdo, kdo by mi mohl napsat kompletní a podrobný návod jak mám dál pokračovat?:) díky předem
Založení server
-
Re: Založení server
Objednas server dostanes port a pak treba vemes pres SMS zadas tam ten FH........ naky text pak port a pak to jen posles na cislo nevi mco je natom tak tezky ale jelikoz si ted nepamatuju si na co si se ptal tak jestly si ho uz koupil tak dostanes email z ruznymi hesly pujdes na svuj ucet pak do CP zadas do prvni kolonky ten port a pak Heslo pak pujdes asi do FTP kam se davaj pluginy ale je lepsi si poridit nakej program ja treba pouzivam FlashFXP kam das do prvni kolonky jen IP pak PORT a pak heslo k FTP no a do slozky plugins si budes davat pluginy urcite se vic dozvis od nekoho normalniho ne od blazna jako jsem ja
Jo a fakaheda dela reklamu totalcomander mne se neliby zhledove je takovej bilej - A na server ti doporucuji Comandbook AuthME LWC a pka si tam dej co chces ale todle je asi tak daklad

-
Založení serveru
Jo, no tak ja si ty věci stahnu a kouknu. U těch sms mi nejsou jasný ceny. Já si chci koupit server na 1 měsíc, což je 125 kč, ale tam nikde není smska za 125 kč 

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tak pošli buď více nebo méně (podle ceny SMS). Počet dní se ti automaticky dopočítá. Pokud si vybereš nižší cenu SMSky, než tě stojí server na měsíc, tak ho třeba budeš mít na 20 dní a podobně.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
A co by mi teda mělo běžet v PC aby server bezel v pohodě, mohl nastavovat OP, pridavat pluginy + dalsi prikazy? Chci se jen ujistit, abych měl všechno správně... stačí napsat.
Program-k tomu a tomu
Program2-....
Program-k tomu a tomu
Program2-....
- LavorekCZ
- Kontaktovat uživatele:
Tobě na PC nemusí nic běžet
Potřebuješ jenom nějaký program co se napojí na FTP objednaného serveru, a tam dáváš pluginy atd., já používám TotalCommander.

Pomohl ti někdo? Pak určitě bude rád, když mu zvedneš karmu!
not sure
not sure