Behem poslednich par dni jsem musel vypinat nekolik serveru kvuli pretezovani, at uz to bylo procesorem, nebo pameti. Pripadne nekomu opravovat servery, jelikoz mu nechtel jet, pripadne po restartu jel par vterin a pak zdechl. Problemem je hodne casto halda vybuchujicich TNT, ktera shodi server.
Problem je, ze defaultne (pokud se nemylim), kdyz date na hromadu treba 10000 tnt, zapalite, tak to vybuchne prakticky vsechno v jednom okamziku. Takto velka exploze si ale narazove vyzada enormni mnozstvi pameti, a pokud je to vetsi, nez ma server dovoleno, tak server bud spadne uplne, nebo to nejaky zazrakem ustoji, ale s tim, ze misto 1 GB zere najednou treba 4 GB.
Plno lidi pak o tomhle vubec ani nevi, nekdy ani nevi, ze kvuli toho jim pada server, jelikoz si neumi radne projit server.log, ze ktereho to jde jednoduse poznat.
Zvazuju tedy, ze bych na vsechny servery bez vyjimky nahral plugin NoLagg, ktery ma tomuhle predejit tim, ze nedovoli, aby vsechny tnt vybuchly najednou, ale aby to bouchalo postupne, treba jen 50 tnt za vterinu atd (dle configu). NoLagg taky zamezuje jinym dalsim vecem, ktere casto zpusobuji lagy servery apod.
Rad bych tedy predtim, nez cokoliv udelam, vedel vas nazor a vase zkusenosti s NoLagg pluginem, jestli to nekomu naopak dela potize atd.
Nechcu samozrejme dojit do stavu, kdy to nahodim na vsech 280 serveru a z toho pak treba 20-30 serveru kvuli tomu bude mit nejake potize.
NoLagg plugin - Nahrát na všechny servery ?
- Austin
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
NoLagg plugin - Nahrát na všechny servery ?
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
- salat
Re: NoLagg plugin - Nahrát na všechny servery ?
Nahrat Nahrat... hodně serveru to nema
Pokud ti někdo pomohl dej mu karmu!
Server: 93.91.240.149:27269
- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Jsem pro nahrání, ale s možností to smazat. Ti, co odpalují ty hromady TNT to stejně mazat nebudou..
01101110011101010110001001110111
- Austin
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
Ok, smazani bych urcite nezakazal, jen bych to proste vsem nahral. Kdo se serverem umi a vi ze to nepotrebuje, at si to klidne smaze, ale bohuzel to je mozna tak 10% ze vsech adminu.
Testuju to ted jeste na novem serveru, tam je to uz na vsech defaultne, takze pokud s tim do nedele nebudou problemy, tak to nahraju vsude.
Testuju to ted jeste na novem serveru, tam je to uz na vsech defaultne, takze pokud s tim do nedele nebudou problemy, tak to nahraju vsude.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
- AxiCz
- Kontaktovat uživatele:
Jo, jsem pro. Ale zkušenosti s tímto pluginem nemám 

- salat
Teď mám opačný názor dělá mi to na serveru bordel 

Pokud ti někdo pomohl dej mu karmu!
-
Mám plugin AntiCreeper , tnt vybuchnou ale nic se nstane , server nelaguje i kdyz vybuchne 500 000 TNT prost enelagne , boucha to a je to pecka je to i u creepera pr. bouchne a zadna dira proste nic . Proti plgs NoLagg nic nemám ale asi bych ho nechtěl
MineCraft IP : 93.91.240.149:27322