Mám na serveru plugin SkinsRestorer a narazil jsem na toto a nevím, zde je to tak správně, ale nemyslím si Občas spadne TPS na 19,95 a to tam jsme jen 2 :/
Bohužel s tím asi moc neuděláš, Skinrestorer na aktuální verzi hry rapidně vytěžuje procesor, můžeš zkusit starší verze ale pochybuji že to bude lepší. Autor Skinrestorer je aktuálně nedostupný, na spigot v podstatě nechodí díky práci a škole více ve screenshotu... takže se dá těžko říci kdy to bude opraveno a jestli vůbec! Sám s tím mám problémy na svém serveru...
0,05TPS a stěžuješ si? Mi server běží neustále na TPS okolo 19.55 a na počtu hráčů ani většinou nezáleží (okolo, například teď je 19,57)
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich. Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit. Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy. FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/