Prostor na disku
-
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prostor na disku
Ten skywars error musí vyriešiť autor pluginu, poprípade poradiť s čím kolizuje, my by sme to hľadali len veľmi ťažko. (Poprípade skontroluj či máš najnovšiu verziu pluginu, vrátane najnovšieho beta buildu)
- TheLaoming
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
No, právě že to je nejnovější verze...takže skywars asi pryč
.
Co se týče toho mysql, tak bych mohl napojit ještě možná pex, authme a worldguard. Zkoušel jsem WG včera napojit, zadal jsem správné údaje, podle nějakých témat tu jsem to nastavil tak, jak to tam bylo...a psalo mi to nějaký error, s vytvořením tabulky...takže sem to asi špatně napojil.
Takto jsem zkoušel
I takto:
A taky přepsat sql na mysql a ani jedna z těch 3 variant nešla. Btw ještě otázka, kdybych napojil Authme na mysql teď, asi mi to smaže účty všechny ne? Nebo to mám nějak importovat/exportovat tu db nebo něco podobného ?

Co se týče toho mysql, tak bych mohl napojit ještě možná pex, authme a worldguard. Zkoušel jsem WG včera napojit, zadal jsem správné údaje, podle nějakých témat tu jsem to nastavil tak, jak to tam bylo...a psalo mi to nějaký error, s vytvořením tabulky...takže sem to asi špatně napojil.
Takto jsem zkoušel
Kód: Vybrat vše
sql:
use: true
dsn: jdbc:mysql://localhost/worldguard
username: 230624_mysql_db
password: mám
table-prefix: ''
I takto:
sql:
dsn: jdbc:mysql://localhost/230624_mysql_db
username: 230624_mysql_db
password: mám
table-prefix: ''
A taky přepsat sql na mysql a ani jedna z těch 3 variant nešla. Btw ještě otázka, kdybych napojil Authme na mysql teď, asi mi to smaže účty všechny ne? Nebo to mám nějak importovat/exportovat tu db nebo něco podobného ?

AMXMODX PAWNER, FORMER MAPER
My Steam acc. a lot of lost years in my life lol
Discord: ^TheLaoming#6969

My Steam acc. a lot of lost years in my life lol
Discord: ^TheLaoming#6969

- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Nejlíp se to samozřejmě dělá při smazání starých údajů. Tím vlastně zaručíš, že tam nemáš milion let staré údaje, které zabírají jen místo. Na MySQL nově budou zabírat místo zvlášť , mimo server, což je jedním z účelů (druhým větším je to, že to bude rychlejší pro server a třeba v případě authme ti to po X uživatelích neshodí celý server...což nastává, když SQlite soubor má takovou velikost, že v tom server nezvládá efektivně číst (tak cca od 1000 historických hráčů výš))
Většina pluginů má v sobě zabudovanou exportní funkci, tu pak stačí použít. Konzultuj vždy návod k daným pluginům. Pak tu jsou takové low-low-quality pluginy jako authme, které to nemají, no tu někde v návodech byl postup, jak to konvertovat, si ho najdi, měl by stále plus mínus platit.
Ten WG:
table prefix je možné jakýkoliv, ale měj nějaký, pokud je možné, že bys tam měl víc pluginů, které by mohly mít stejný název tabulky (players, region, atd - vždy existuje možnost, no lepší je jasně oddělit od sebe, kolizi si nechceš udělat!)
Většina pluginů má v sobě zabudovanou exportní funkci, tu pak stačí použít. Konzultuj vždy návod k daným pluginům. Pak tu jsou takové low-low-quality pluginy jako authme, které to nemají, no tu někde v návodech byl postup, jak to konvertovat, si ho najdi, měl by stále plus mínus platit.
Ten WG:
sql:
dsn: jdbc:mysql://casaX.fakaheda.eu/19XX52_mysql_db
username: 19XX52_mysql_db
password: ****
table-prefix: 'wg_'
table prefix je možné jakýkoliv, ale měj nějaký, pokud je možné, že bys tam měl víc pluginů, které by mohly mít stejný název tabulky (players, region, atd - vždy existuje možnost, no lepší je jasně oddělit od sebe, kolizi si nechceš udělat!)
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
-
- Kontaktovat uživatele:
Logy sice tvoří spousta malých souborů které zatěžují server hledáním (world\playerdata, Essentials\userdata, askyblock, authme - nevím co máš.), ale celkově mají nula-nic velikost.
Prostor na disku neuvolníš nijak jinak, než smazáním starých regionů, které jsou v podstatě krajinou, vygenerovanou ze seedu a uloženou .
Pokud máš omezené místo pro svou mapu, omez server hranicemi, nebo maž staré regiony, nic lepšího ti nikdo neporadí.
Prostor na disku neuvolníš nijak jinak, než smazáním starých regionů, které jsou v podstatě krajinou, vygenerovanou ze seedu a uloženou .
Pokud máš omezené místo pro svou mapu, omez server hranicemi, nebo maž staré regiony, nic lepšího ti nikdo neporadí.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jenom pro případné lidi, kteří by náhodou hledali (já vím sci-fi), doplním, že návod je zde: viewtopic.php?f=85&t=14487Hanakocz píše:Většina pluginů má v sobě zabudovanou exportní funkci, tu pak stačí použít. Konzultuj vždy návod k daným pluginům. Pak tu jsou takové low-low-quality pluginy jako authme, které to nemají, no tu někde v návodech byl postup, jak to konvertovat, si ho najdi, měl by stále plus mínus platit.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit