Bot utoky

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Jo_Do
Kontaktovat uživatele:

Re: Bot utoky

#31 Příspěvekod Jo_Do » 21 črc 2016, 18:55

NEZNAMY píše:@BlackFire72 presne tak, a ďalší paradox je to, že keď tým, čo sa tu sťažujú ponúknem svoj plugin proti botom tak nechcú a radšej budú vypínať server..

Ehmmmmm.
Sice jsi mi opravdu nabídl jakýsi plugin, ale odmítl jsi k němu říct nebo poslat jakékoli, třebas i minimální informace.
Nedostal jsem z tebe ani přesný název pluginu, byl jsi záhadný jak Tajemný Hrad v Karpatech.
Psal jsi mi, že jsi vyrobil nějaký podobný plugin pro bungeecord, chtěl jsem na něj odkaz - bez odpovědi.

Chtěl jsem nějaké tvé portfolio nebo reference, abych se dověděl, kdo jsi - bez odpovědi.
Psal jsi mi, že jsi vyrobil nějaké minihry. Na dotaz jaké, jsi mi odpověděl, že je zatím vyvíjíš. Pak jsi řekl, že jednu už máš hotovou. Ptal jsem se na název - bez odpovědi.
Napsal jsem, že tvůj plugin otestuju, pokud mi ho pošleš na mail. Chtěl jsi moje skype, které nedávám. Na mail jsi neposlal nic.

Ptal ses mě jen, jestli o tvůj plugin mám zájem, ale JAKÝ vlastně plugin, jsem pořád neměl ponětí.
Odpověděl jsem, že si sice vážím tvé nabídky, ale protože tě neznám, nebudu riskovat. Může to být backdoor.

Urazil ses a potom jsi zkoušel různé příkazy a prohlížel moje pluginy, což se mi moc nelíbilo.
Zeptal jsem se tě, jestli víš, jak vypnu přístup k tomuhle prohlížení pluginů pro hráče.
Odpověděl jsi, že víš, ale nic jsi mi neporadil, takže jsem musel hledat radu jinde.
(pex group default add -bukkit.command.plugins)

Mám dvě teorie:
1. Máš opravdu plugin, ale doplácíš na mimořádně špatný systém jeho distribuce.
2. Nemáš plugin a chtěl jsi mi na server propašovat nějaký backdoor.

Každopádně jsi vzbudil mou nedůvěru a slušně jsem ti vysvětlil, že si nemůžu na server instalovat věc, o které nevím absolutně nic a její autor mi odmítá o té věci cokoli prozradit.

NEZNAMY
Věk: 26
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvekod NEZNAMY » 21 črc 2016, 19:09

@Jodo

Stránka pluginu - https://www.spigotmc.org/resources/antibot.19294/
avšak tam som hodil len verziu pre bungeecord, posledné updaty vrátane bukkit režimu som tam nedal a asi ani nedám.
Recenzie sú tam atm 3, všetky 5*
O tom, že nemáš bloknuté /pl som nevedel až do momentu, keď si mi to povedal
ja som to zisťoval inak, spigot.yml si daj tab-complete: -1 aby si to blokol
Tá minihra to som si robil pre seba, to som povedal len tak pre zaujímavosť.

Zabudol som na niečo ?

A "doplácam" na zlý spôsob distribúcie.. ja z toho, že používaš/ nepoužívaš plugin nič nemám, takže by som to "doplácanie" nenazval.

Arcas
Věk: 27

#33 Příspěvekod Arcas » 21 črc 2016, 19:25

Ano, IP adres je hodně, ale funkčních a stabilních proxy je celkem málo. Tudíž ano, budeš třeba hodinu sedět a válčit s člověkem pomocí /ipban - ale máš pak jistotu, že z daných proxy už ti nikdo nikdy nepřijde ;)

Nehledě na to, že je k dispozici plugin GeoIPTools, jenž umožňuje jednoduše zjistit, odkud se daný hráč připojil. Pak stačí na základě API tohoto pluginu vybudovat ochranu, která bude blokovat IP, jenž jsou známy jako Anonymous Proxy a případně i celé země.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Zpět na „Minecraft, Tekkit“