Server: I93.91.240.158:27361 (oscar.fakaheda.eu:27361)
Dobrý den,
již zhruba 6 hodin se nemohu připojit na svůj minecraft server. Nemůžu taktéž přistupovat na FTP ke správě souborů, ani ke control panelu na stránkách fakaheda.eu (při pokusu o přihlášení je mi sděleno, že používám špatné jméno nebo heslo, FPT mě vyhazuje s odůvodněním že server neexistuje, či je offline a hra říká Cant reach server.
Nejsem si vědom žádného pochybení v nastavení, či špatného zacházení z mojí strany, proto bych rád bych věděl jestli je chyba na Vaší straně a taktéž bych chtěl vědět kdy bude napranena. Následně by mě zajímalo, je li možné za nefukční období sereru dostat úlevu z ceny dle článku 2.1.8 v podmínkách užívání serveru (pokud je chyba na Vaší straně).
Děkuji za odpověď
Chirurgus
Již více než 6 hodin nejde server
-
- Leeking
Re: Již více než 6 hodin nejde server
Pokud se ukáže, že chyba je skutečně na straně FH, tak budeš mít nárok nejspíš aby ti ten den nahradily. Jinak k serveru, jsi si jistý, že je vše zaplaceno?
Aha, koukám na seznam serverů, je možný že to je náhoda, ale vidím všechny které jedou na oscar serveru offline, takže server nejspíš vypadl.
Aha, koukám na seznam serverů, je možný že to je náhoda, ale vidím všechny které jedou na oscar serveru offline, takže server nejspíš vypadl.
Poradil vám někdo? Poděkujte mu karmou. 
Potřebujete poradit s Minecraftem? Napište mi.
Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.

Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.
-
To je divný že se ti to zobrazuje, já vidím všechny servery včetně toho svého totiž onlajn, jinak by mi přišlo logické, že server asi vypadl. Jinak je jasné, že mám vše zaplaceno
Přece bych nezanedbal takovou základní věc, spíš sem dosta strach že sem možná podělal něco v nastavení, proto sem hned hodil dotaz...

- Leeking
Já když jdu na minecraft-hosting.cz, najdu tam na stejné IP jako je váš server akorát offline servery. Na Fakaheda.eu je vidím online, ale připojit se na ně nejde.
Poradil vám někdo? Poděkujte mu karmou. 

-
Jo, pravda, já sem to kontroloval jen na fakaheda.eu. Každopádně díky, jsem teď zásadně klidnější, doufám že se to brzo spraví