Dobrý den,
Mam problem tento frakce.Že jsem dal pluginy na Factions a pak restart server a nic nemužu pouzut na /f že nemam pluginy factions ale jsem dali a pak restart.
Diky
ip:82.208.17.28:27396
Frakce problem
- Misso
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Re: Frakce problem
Neviem či som debil ale ja tej vete vôbec nerozumiem.
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Že nainstaluje plugin factions dá restart plugin načte, dá znovu restart a plugin už tam není

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
- AAAuto
Pravdepodobne nemá MassiveCore...
Inak dám ti radu, na server sa vyser lebo hrať ti tam nikto nebude. (Pardón za tú vulgaritu ale ja neznášam takýchto ľudí čo ani písať poriadne nevedia a idú robiť Minecraft server!)
Inak dám ti radu, na server sa vyser lebo hrať ti tam nikto nebude. (Pardón za tú vulgaritu ale ja neznášam takýchto ľudí čo ani písať poriadne nevedia a idú robiť Minecraft server!)
„Nikdy nehovor, že sa niečo urobiť nedá, pretože vždy sa nájde nejaký blbec, ktorý nevie že sa to nedá a urobí."
- samwell
AAAuto píše:Pravdepodobne nemá MassiveCore...
Takže musi mit MassiveCore