82.208.17.11:27719
Dobrý den, obracím se na vás s problémem ohledně pluginu Wrench => https://www.spigotmc.org/resources/wrench.9834/
tento plugin umožňuje hráčům vykopat spawner krumpáčem s názvem Wrench a poté se zničí, hráč může spawner položit ale je to menší problém, hráč vykope například Skeleton spawner ale potom když ho položí stane se z něj Pig/prasečí spawner, a takto se to stane nejspíš se všemi spawnery. Zkoušeli jsme to přes givnutý spawner který jsem položil a změnil na jinačí moby, nevím jestli normální spawner vygenerovaný bude fungovat, ale pochybuji...
Zkoušel jsem ho položiz já, jako OP hráč se všemi pemissi a fungovalo to, ten plugin má pouze 3 povolení a to na koupení wrenche, používání a na jeho givnutí... Použití wrenche mají hráči povoleno.
Nevíte kde je problém a nebo jestli to neblokuje jinačí plugin essentials a nebo bukkit/spigot ??
Děkuji za odpovědi, správná varianta K+
Wrench - kopání spawneru
-
JusticeLuke
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Wrench - kopání spawneru
A to si nemůže koupit vajíčko toho moba a změnit si tak spawner? Nebo mu rovnou povol /spawner..

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
-
JusticeLuke
#1: vajíčka mobů na serveru mám, ale myslím že to nefunguje.... server máme na verzi 1.7.9
#2 nebudu povolovat /spawner, blbost. hráč to může využívat a měnit si spawner který bude chtít...
Mám sice více řešení, jeliko wrench na serveru nebude tak jednoduchý mít a tolik hráčů ho mít nebude tak bych to hráčům měnil sám manuálně..
#2 nebudu povolovat /spawner, blbost. hráč to může využívat a měnit si spawner který bude chtít...
Mám sice více řešení, jeliko wrench na serveru nebude tak jednoduchý mít a tolik hráčů ho mít nebude tak bych to hráčům měnil sám manuálně..
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/silkspawners/ tohle zkus, měli to na serveru kde jsem hyb eventmaster, ale pak mě vykopli, protože jsem jim vypl authme (a fungovalo jim to na 1.7.9)

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
-
JusticeLuke
Pěkný ale Silktouch je moc jednoduchý získat. Děkuji ale chtěl bych sprovoznit ten Wrench.
- BigwebSvK
- Kontaktovat uživatele:
-
Smexhy
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Skúšal si to vykopať a pokladať ako OP? Zdá sa mi že to nejak riadi essentials, pretože typy spawnerov sa nikde neukladajú, preto ti to dá vždy defaultný, a to je ten pig.
Skús to taktiež s permissou
Skús to taktiež s permissou
Kód: Vybrat vše
essentials.spawner.*-
JusticeLuke
nefunguje.
-
Mike8748
Smexhy píše blbiny, ta permise slouží pouze k příkazu /spawner z essentials, na spawnery jako takový nemá vliv
typ spawneru je uložen v NBT datech spawneru jako takového. Plugin Wrench používá vlastnosti mc 1.8, proto po položení spawneru na serveru 1.7 není plugin schopen správně nastavit typ spawneru a proto zůstane spawner výchozí, tedy prasátka.
máš 3 možnosti
- přejít na 1.8
- napsat autorovi pluginu ať přidá podporu 1.7
- požádat/zaplatit někoho kdo ti napíše plugin se stejnou funkcí (je to otázka pár desítek minut)
typ spawneru je uložen v NBT datech spawneru jako takového. Plugin Wrench používá vlastnosti mc 1.8, proto po položení spawneru na serveru 1.7 není plugin schopen správně nastavit typ spawneru a proto zůstane spawner výchozí, tedy prasátka.
máš 3 možnosti
- přejít na 1.8
- napsat autorovi pluginu ať přidá podporu 1.7
- požádat/zaplatit někoho kdo ti napíše plugin se stejnou funkcí (je to otázka pár desítek minut)