Server: IP:PORT ("nemám")
Dobrý den, měl bych takovou menší prosbu. Nedávno jsem si kupoval server na měsíc, který vypršel a já jsem si stáhl save. Ale ten save bohužel nemohu otevřít a nemá ani žádnou koncovku (myslím .rar nebo tak něco).
Název savu se jmenuje takto: 2015-03-27-20-31-27068-180072-9o7admpgvluifpot9snz
Mohl by mi prosím někdo poradit, jestli se to dá nějak otevřít, nebo jsem to stáhnul špatně a už se na ten save nedostanu? Plánoval jsem si zase koupit server na měsíc a chtěl jsem tam ten save nahrát, ale nevím, co s tím.
Předem děkuji za odpověď
Jakub Fiala
Minecraft - jak otevřít save?
-
Jakub Fiala
- TopCz
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
Re: Minecraft - jak otevřít save?
použij winrar, víc poradit nemůžu když nemáš server hostovaný u fakahedy 
-
Jakub Fiala
TopCz píše:použij winrar, víc poradit nemůžu když nemáš server hostovaný u fakahedy
Já jsem měl server u fakahedy, ale vypršel mi a stáhl jsem si ten save, co jsem tam měl. Tak jsem to chtěl nahrát na další server, kdybych si koupil další na měsíc.
- mannyvee
- Věk: 26
Musíme se držet pravidel forumu. Není server, není nárok na podporu.
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Ale no tak, pánové, myslím, že tento je toleranci, co je naše a co ne.
Nicméně s výše daným souborem nemám zkušenosti a nejspíš ani nikdo další zde. Jak je soubor veliký? Teoreticky když mi ho někde poskytneš, tak se na to můžu podívat (ale záleží od velikosti, pokud není příliš veliký na sdílení)
+ Jak jsi ten save stáhnul?
Nicméně s výše daným souborem nemám zkušenosti a nejspíš ani nikdo další zde. Jak je soubor veliký? Teoreticky když mi ho někde poskytneš, tak se na to můžu podívat (ale záleží od velikosti, pokud není příliš veliký na sdílení)
+ Jak jsi ten save stáhnul?
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
- TopCz
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
No jak už jsem psal stačí to otevřít ve winraru
pak už si data stáhneš a můžeš je normálně používat
-
Jakub Fiala
Soubor má přibližně 156 MB. Já jsem ten soubor stáhnul a už ve winraru byl. když jsem to extrhoval, vyšlo mi z něho tohle.
Winrar s tím nemá vubec nic společného.
nevím přesně, jak jsem to stáhnul, ale vím, že to bylo normálně přes ten ovládací panel... Víc už si nepamatuji, ale vím, že se to odkazovalo přesně na tu mapu (save).
-- 29 říj 2015, 20:58 --
Nahraju to na leteckou poštu, vejde se to tam
-- 29 říj 2015, 21:06 --
Už jsem to udělal kluci, děkuju moc! Udělal jsem to, že jsem to přesunul do toho Winraru, já jsem to špatně pochopil, já trouba..
Díky moc za pomoc! 
nevím přesně, jak jsem to stáhnul, ale vím, že to bylo normálně přes ten ovládací panel... Víc už si nepamatuji, ale vím, že se to odkazovalo přesně na tu mapu (save).
-- 29 říj 2015, 20:58 --
Jakub Fiala píše:Soubor má přibližně 156 MB. Já jsem ten soubor stáhnul a už ve winraru byl. když jsem to extrhoval, vyšlo mi z něho tohle.Winrar s tím nemá vubec nic společného.
Nahraju to na leteckou poštu, vejde se to tam
-- 29 říj 2015, 21:06 --
Už jsem to udělal kluci, děkuju moc! Udělal jsem to, že jsem to přesunul do toho Winraru, já jsem to špatně pochopil, já trouba..