Jak na doly?
- LuxisProchy
Jak na doly?
Postavil jsem doly, ale je tu háček. Na dolech jsem udělal region ve kterém nemohou hráči ničit blocky. Jak mám udělat, aby hráči mohli ničit jen část regionu? Díky 
Pomohl jsem ti? Karma potěší! 
- TheAmazingCave
Re: Jak na doly?
ak máš residence urob si cez cele doly resku napr. doly
a potom si len oznac oblast kde chces aby ničili a sprav tam subresku napr. /res subzone doly dol1
a potom sa len postav do subresky a napíš /res pset build true

- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
TheAmazingCave píše:ak máš residence urob si cez cele doly resku napr. dolya potom si len oznac oblast kde chces aby ničili a sprav tam subresku napr. /res subzone doly dol1
build je zbytečné, déj destroy (budou jen ničit) (/res set destroy true) a pset je pro jednoho hráče, set pro všechny, asi ses jen spletl, nevím, jen tě opravuji

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
- mannyvee
- Věk: 26
Chybí identifikace serveru. Dodej ji dle pravidel
- AAAuto
Aj mňa by zaujímalo ako na to ale cez úplne iný plugin - WorldGuard. Donedávna to šlo jednoducho : Vytvoril som si Region , do toho regiónu ďalší a na nom som si nastavil destroy. Teraz mi to nejak nejde ... Jak na to s WorldGuardom ?
„Nikdy nehovor, že sa niečo urobiť nedá, pretože vždy sa nájde nejaký blbec, ktorý nevie že sa to nedá a urobí."
-
MarekBurget
That's so easy.
Takže naprv si spravíš region cez celé doly.
uplne celu budovu, areál, sálu , proste kde maš všetko, celu budovu
potom prideš do kazdeho dolu, označíš čast zo sekerkou alebo čim to maš ten world guard nastavený, označíš IBA TU ČAST KDE BUDU MOCT NIČIT, teda kde budeš mat diamanty free
.
Potom napíšeš /rg define Dol1
potom napišeš /rg flag Dol1 passthrough allow, aby vlastne to bolo ako subzóna, a aby sa 2 regiony v sebe nezabíjaly.
Potom jednoducho už len dáš /rg flag Dol1 block-break allow , poprípadne zakaž radšej aj stavanie /rg flag Dol1 block-place deny
a hotovo.
Mne to takto ide.
Takže naprv si spravíš region cez celé doly.
uplne celu budovu, areál, sálu , proste kde maš všetko, celu budovu
potom prideš do kazdeho dolu, označíš čast zo sekerkou alebo čim to maš ten world guard nastavený, označíš IBA TU ČAST KDE BUDU MOCT NIČIT, teda kde budeš mat diamanty free
Potom napíšeš /rg define Dol1
potom napišeš /rg flag Dol1 passthrough allow, aby vlastne to bolo ako subzóna, a aby sa 2 regiony v sebe nezabíjaly.
Potom jednoducho už len dáš /rg flag Dol1 block-break allow , poprípadne zakaž radšej aj stavanie /rg flag Dol1 block-place deny
a hotovo.
Mne to takto ide.