[b]Server: 82.208.17.26:27970 - IP adresa, web stránky - http://chillcon.jex.cz/ [b]
Dobrý večer, mám takový problém.. jako vždy že. Hledal jsem sebevíc ale nevím jaký plugin dělá /money, když Iconomy nebo něco podobného nemám, ale příkaz tam je. /baltop dělá essentials, ale /money dělá něco jiného, tak se radši optám, abych si něco nepokazil. Takže jaký z těchto pluginů (uvedu pod toto) může příkaz /money dělat ? Naše pluginy: 1v1, AuthMe, Chest shop, Colorme, Country login msg, fakaheda minequery, holographic display, jobs, mcmmo, mobarena, parkour, PEX, plugman, protocol lib, residence, tree assist, vault, WE, essentials/chat/spawn, holographic scoreboard, randomtp
Jsme asi slepý, ale radši se zeptám než abych si to podělal.
-
Sendy159
- mannyvee
- Věk: 26
Re: Jsme asi slepý, ale radši se zeptám než abych si to podě
Žádný (Pokud nejsi programátor)
Příkaz /money určuje Iconomy, ale pomocí MyCommandu si ho můžeš předělat na co chceš (Třeba na /peníze, atd..)
Příkaz /money určuje Iconomy, ale pomocí MyCommandu si ho můžeš předělat na co chceš (Třeba na /peníze, atd..)
-
Sendy159
A jakto tedy že mě /money na serveru jde?
- mannyvee
- Věk: 26
//EDIT
Soráč, odbočil jsem od tématu - Dělá to plugin Vault. Tam máš na výběr z více možností, aby se /money ukazovali v 30.00, 30$, atd.
Soráč, odbočil jsem od tématu - Dělá to plugin Vault. Tam máš na výběr z více možností, aby se /money ukazovali v 30.00, 30$, atd.