Server:IP93.91.240.157:27887:
Cawte, už nevím co mám dělat, nejdou mi pluginy neumím je nastavit a v podstatě ani naistalovat.. Už je mi blbé furt otravovat majitele fh na skypu. Jediné co mi šlo je xAuth, essentials mi nejde, permiision mi nejde nwm co mám dělat.
Pluginy: Vysvětlení pro blba
-
-
Re: Pluginy: Vysvětlení pro blba
dam ti radu, essential nepouzivaj, radsej si daj viac mensich pluginov, momentalne mam casu a ak mas team viewer urobim ti to
//Mysteria: Citace, citace!!
//Mysteria: Citace, citace!!
-
team viewer nemám, nestačil by přístup do FTP, pak bych změnil heslo.
- MiniMe
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
Základní postup je:
1. přečíst si instrukce pro instalaci (většinou jen stačí nakopírovat soubor s koncovkou .jar do sloýky plugins na ftp, plugin si pak sám vygeneruje konfigurační soubory)
2. nakopírovat soubory
3. restartovat server
4. nastavit plugin
5. provást reload nebo restart serveru
Pakliže plugin nefunguje, první krok by mělo být stažení souboru server.log a prohlídnutí konce souboru. Chyby tam určitě poznáte, je jich tu hromada na fóru. Pokud si nevíte s chybou rady, vytvoříte na fóru nové téma, popíšete co nejlépe problém a přiložíte onu chybu ze souboru server.log.
1. přečíst si instrukce pro instalaci (většinou jen stačí nakopírovat soubor s koncovkou .jar do sloýky plugins na ftp, plugin si pak sám vygeneruje konfigurační soubory)
2. nakopírovat soubory
3. restartovat server
4. nastavit plugin
5. provást reload nebo restart serveru
Pakliže plugin nefunguje, první krok by mělo být stažení souboru server.log a prohlídnutí konce souboru. Chyby tam určitě poznáte, je jich tu hromada na fóru. Pokud si nevíte s chybou rady, vytvoříte na fóru nové téma, popíšete co nejlépe problém a přiložíte onu chybu ze souboru server.log.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.
-
Hlavně nedávej nikomu přístup k FTP pluginy se dávají že dáš FTP plugins dáš nahrát soubor a nahraj tam ten plugin v .jar
např. BigBrother.jar
např. BigBrother.jar