Opakovaná reklama od hráče adria2013/MichalCraftak/Wither,..

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Arcas
Věk: 27

Re: Opakovaná reklama od hráče adria2013/MichalCraftak/Withe

#11 Příspěvekod Arcas » 10 srp 2015, 13:38

Neschopnost lidí nezná hranice... UltraBans a jedu přes /ipban. A kdo se vrátí, má ho znova.

Další metodou, jak se tohoto člověka zbavit, je použít některý z dostupných cheat clientů a udělat mu na serveru takový bordel, že nebude vědět, kam dřív skočit (př. fly a přetěžování disků apod.)
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Mo00mi
Věk: 26

#12 Příspěvekod Mo00mi » 10 srp 2015, 14:25

Sorry, ale mám své důvody proč zůstávám na verzi 1.5.2
Ten největší důvod je ten, že na tu verzi znám skvělé lidi, bohužel hromada z nich nemůžou nebo výslovně nechtějí přecházet na vyšší verze minecraftu, pár z nich mají originální hru,..
Jako, kdyby mi na NIKOM nezáleželo jako u některých lidech, tak bych klidně server hodil na tu nejvyšší verzi, bylo by mi jedno že na tu verzi by se 75% lidí nedostalo a nechal bych se konkurenčními servery potopit.
Takže pokud nemohu kvůli několika důvodů přejít na vyšší verzi, tak se aspoň budu snažit se dostat mezi top servery na 1.5.2,
pokud by jste pak měli zájem se tam podívat, tak budu dělat hromadu nových věcí (myslím postavených, né jako hromada serverů co si stavby stahují z internetu), jinak je jen jediná věc na které mě mrzí, že to na 1.5.2 není, což jsou MiniHry, které nejsou tak dokonalé jako na vyšších verzí,... protože server na nich budu zakládat,...
Jak pro zábavu,... tak i pro dobrý styl staveb o který se ještě s jedním hráčem pokouším na nových stavbách co již stavím přes 2 týdny a nejméně další 4 to bude trvat (jen ty stavby) => důvod je ten, že jsme na to jen 2
Proč si další lidi na to neberu?
Důvod je jednoduchý, když se zeptám na serveru kdo umí stavět nebo jestli by někdo dokázal něco postavit, tak se přihlásí celý server,...
Nakonec nikdo stavět z nich neumí a to % co se nepřihlásí, tak umí stavět daleko lépe než ty co se přihlásí,... ale i tak to pořád není ono

PS: Pokuď chceš kritizovat verzi 1.5.2, založ si vlastní téma a bav se o tom jak uznáš za vhodné,..

//LOCK
Obrázek

MarekBurget

#13 Příspěvekod MarekBurget » 10 srp 2015, 19:57

No lenže to ti potvrdí aj sám Hanako, že je to uplna blbost, je to po prvé nebezpečnejšie, a v 1.8.+ je viac funkcii.

DenOwq
Věk: 28

#14 Příspěvekod DenOwq » 10 srp 2015, 21:04

Prosim uzivatele aby nenutili ostatní zakazniky prechazet na jine verze, kdyby to samotna fakaheda nechtela, vypne funkci "zmenit verzi". Mozna je pravda ze v novych verzich urcite zmeny jak v samotne hre tak v bezpecnosti. Tema kvuli vytvoreni spamu(tzv. Flame) a kvuli pozadani zamykam.

S pozdravem DenOwq
PS: omlovám se za nepsání s háčky a čárky poslední dobou jsem jen na mobilu, děkuji za pochopení.
Muhahha.

Zpět na „Minecraft, Tekkit“