Server: 82.208.17.16:27728
Dobrý den,
hledal jsem na fóru ale nenašel jsem přesně to co potřebuji proto se chci zeptat.
Mám plugin residence a plugin Expfly
Chtěl bych jestli jde v residenci zakázat určitý příkaz, aby když skočí do PVP arény kde je subreska Spawn.PVP tak aby se v té subresce nedal použít příkaz /expfly a automaticky se jim to zakázalo/vypnulo.
A další příkaz aby v residenci bylo vyplé počasí, jedná se mi jen o residenci na spawnu. Jaký je to prosím příkaz?
A další problém je s command blokama. Jde o to že v essentials jsem přepsal omezeni teleportu, že lidé musí při teleportu počkat 5 sekund bez pohybu, když to tam nebylo a šlápli na commandblock kde bylo (/tppos .... teleportnutí na pozici) tak je to hned teleportovalo, ale když je v essentials nastavený ten cooldown tak to napíše "počkejte sekund, teleportuji, a pak to napíše chyba: null tak jestli nevíte co s tím, potřebuji tam nechat to omezení 5 sekund ale taky potřebuji command blocky:-D Díky moc za vaše odpovědi:)
Residence/Commandblocky - příkaz
-
TheSwoody
- Rukes
Re: Residence/Commandblocky - příkaz
Přesně to co požaduješ od res umí WorldGuard. Co se týče command blocků, zkus udělat warp a do cmd blocku dát toto:
//Přidej mě na WL, kouknu na to.
Spoiler: zobrazit
//Přidej mě na WL, kouknu na to.
Kód: Vybrat vše
User profile = Spigot.getUsersByName("Rukes");
return (profile.getLanguages().contains(Language.JAVA) && profile.getAge() == 15);- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: Residence/Commandblocky - příkaz
resky neumí blokovat příkazy, to pouze regiony z worldguardu (a ty jsou celkově vhodnější na arény, spawn, atd)
počasí: nelze zakázat počasí v kousku světa, minimální oblast je dimenze - ALE mám pro tebe řešení....celou arénu zaškrtni worldeditem a nastav pro ní biom poušŤ....pak tam nebude žádnej déšť ani sníh....
Jen blesk může občas uhodit...
počasí: nelze zakázat počasí v kousku světa, minimální oblast je dimenze - ALE mám pro tebe řešení....celou arénu zaškrtni worldeditem a nastav pro ní biom poušŤ....pak tam nebude žádnej déšť ani sníh....
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)