Cs all chtěl jsem se jen zeptat v jakém programu se dají otevírat soubory .class.. a jestli je to nějaká hatmatilka nebo normal text. Děkuji
Soubory .class
-
Gam3R
Soubory .class
93.91.240.147:27932
Cs all chtěl jsem se jen zeptat v jakém programu se dají otevírat soubory .class.. a jestli je to nějaká hatmatilka nebo normal text. Děkuji
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Soubory .class
Já bych se zase chtěl zeptat, proč zakládáš téma na dotaz, když už i blbej našeptávač Googlu po napsání slova .class nabízí .class editor .class open a .class decompiler.
Případně první odkaz vede na Wikipedii, kde máš docela dost podrobně vysvětlený co to je (anglicky samozřejmě, ale někdo kdo chce programovat anglicky prostě minimálně na úrovni čtení technický dokumentace umět musí).
Případně první odkaz vede na Wikipedii, kde máš docela dost podrobně vysvětlený co to je (anglicky samozřejmě, ale někdo kdo chce programovat anglicky prostě minimálně na úrovni čtení technický dokumentace umět musí).
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Gam3R
Jednoduše? Napsal jsem do googlu how to edit .class file.. ale nic to nenašlo
- Frank_ACE
Tak to nebyl google ale neco co se tvari jako google. Mne to naslo na prvni strance 5 vysledku a dalsi 4 videa na youtube. Jo, dal sem hledat to tvy "how to edit .class file". Kde pak je problem?
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Google každýmu vyhledává v závislosti na tom, co už člověk vyhledával...takže Mystymu jako programátorovi to najde programátorský věci, tobě tutorialy xD
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
- Frank_ACE
Ja vim hanakocz ze to hleda kazdymu trosku jinak...podle predchozich dotazu. Ale jednoduse neverim ze mu to nic nenaslo. A neni nic snazsiho nez zadat do hledani napriklad "class edit".
-
Gam3R
A nemohly by jste mi teda prosím poslat nějaký odkaz? Když to zadám do googlu... tak tam na mě sice vyskočí 20 stránek ale u každé je download na nějakou blbost nebo něco co se snad přidává do prohlížeče.. Opravdu nevim co mam stahnout žádnej soubor na instalaci s .exe nebo tak..