Gramatika hráčů.

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Sportous

Gramatika hráčů.

#1 Příspěvekod Sportous » 26 dub 2015, 13:31

Server: 93.91.250.123:27114

Brý den, hledám nějaký plugin na opravu gramatiky hráčů. Plugin, které jsou zde na fóru, nejsou aktualizované. Zkoušel jsem ještě plugin ForcedGrammar, ale ten se nějak hádá s EssentialsChat a hází errory. Nemate někdo nějaký dobrý plugin na opravu gramatiky, který by třeba i dával velká písmena a tečky na konec? ( Nemusí být)
Díky
Obrázek

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

Re: Gramatika hráčů.

#2 Příspěvekod Hanakocz » 26 dub 2015, 13:46

Oh, nemyslím si, že něco takového dlouhodobě může fungovat. Pokud ti to tolik vadí, tak (seřazeno podle vhodnosti řešení):
1) Motivuj hráče k používání správné gramatiky, např nějakými drobnými odměnami
2) perzekuuj používání špatné, třeba pomocí krátkodobých mute nebo jailů (ze kterých se dá dostat třeba jen plněním nějakého úkolu, napadá mě Ragnarok Reborn server, kde člověk musel sbírat houbičky, jinak se nedostal ven...nudná práce...)
3) změň věkový složení serveru jeho nastavením na jiný obtížnostní stupeň (nejen obtížnost, ale i další věci ovlivňující hratelnost)
4) můžeš zkusit samozřejmě i ten plugin, ale dle mne špatnou gramatiku těžko odchytíš, maximálně tka sprostý slova...a stejně se to naučí obcházet
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Sportous

#3 Příspěvekod Sportous » 26 dub 2015, 13:58

Mě stačí, když to hráčům bude měnit např. z "chcy" na "chci". Si myslím, že ani obejít nejde.. :D Nu, našel jsem ChatControl. Otestuji, třeba splní mé požadavky. ;)
Obrázek

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Hanakocz » 26 dub 2015, 14:05

I tak odfiltruješ omezený počet slov, což mi přijde jako velmi pracná záležitost. Možná dej špatně napsaný slova do filtru, aby je to hvězdičkovalo nebo mazalo, to by bylo účinnější, naučí se to psát správně. Když je to bude opravovat na dobrej tvar, tak se nenaučí nikdy nic
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Sportous

#5 Příspěvekod Sportous » 26 dub 2015, 14:10

Uvidím, nějak si s tím pohraju. Díky za typy. K+ ;)
Obrázek

Zpět na „Minecraft, Tekkit“