nedival sem se na video, netusim co tam je.. (pisu z mobilu) drevenou sekernou oznacis protilehle rohy portalu a pak das prikaz: /createportal NAZEV server NAZEVSERVERU nebo /createportal NAZEV warp NAZEVWARPU
a musi to bezet.
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej Jsou to tyto: Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
takže marty... Nevim kde jsi ty příkazy vzal ale vůbec k Bungeeportals tyto aliass nepatří Návod: Označíš rohy portálu dřevěnou sekerou (podobně jako u residence) Poté napíšeš /bportals select 0 Poté napíšeš /bportals create <název servera> (místo <název server> napíšeš název servera který máš v configu bungeecordu) a to je vše.. můžeš projít
tyyjo weizen mas pravdu.... ja radil k jinemu pluginu v mem pripade je to BungeeSuitePortals
Poradne jsem si neprecetl nazev jeho pluginu. Sorry
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej Jsou to tyto: Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)