Padanie serveru

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Rosiq

Re: Padanie serveru

#11 Příspěvekod Rosiq » 19 led 2015, 17:29

Ano dá se udělat i moded server na 1.7.10, ovšem chceš snad někomu tvrdit že obsahuje méně chyb? To je naprosto směšné tvrzení :D
User222 z těchto řečí si nic nedělej (s oblibou je zde každej opakuje jako papoušek), hráči z vlastní zkušenosti vím že odchází z 1.7.10 atd. z důvodu moc chyb, popřípadě tam je tolik duplikací že půlku modpacku zabanuješ, nebo sleduješ jak si hráči množí itemy :D. Ano nejnovější modpacky jsou super, ale né na veřejný server, nýbrž tak na whitelist a partu dobrých hráčů, otevírat takový server privátně vyžaduje hodně odvahy, nebo naopak málo zkušeností..

EDIT: Není možné se tě ti někde bugla BulidCraft trubka..?
Nám to s oblibou tohle házelo po bugnutí BC trubky (třeba při blízkém využití Worldedit úpravy)
> 00:09:09 [SEVERE] FakaHedaMinequery server thread shutting down
java.net.SocketException: Broken pipe
Ovšem asi by to chtělo doopravdy celý crash-log, páč z tohoto úryvku moc poznat nic nejde :D.

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

Re: Padanie serveru

#12 Příspěvekod Hanakocz » 19 led 2015, 19:03

Rosiq, musím na tebe reagovat :)
Možná tam chyby jsou, ale k jejich opravení stačí napsat autorům modů a jsou do TÝDNE opraveny....u starších verzí jsou opraveny NIKDY.
Již půl roku mám 1.7 server, žádný duplikování věcí se nekoná, mody se překrývají minimálně (a to jich tam je docela dost) , hráči si nestěžují. A neodcházejí. Ba právě naopak, protože já jsem ten, kdo jim poskytuje nový obsah oproti již 100x ohranému, kde jsou stále stejné chyby.
Ano, jsou potřeba aktualizace modů, ale správně udělaný modpack to dělá za uživatele sám, bez jeho přičinění...
A nemáme ani whitelist, a přijít může kdokoliv s jakýmikoliv zkušenostmi.
A jestli mám odvahu? Ani ne, jen prostě vím, co dělám a nekopíruju podle videí.
A zabanovaných itemů v celém modpacku je z důvodu chyb ....0. Když se chyba objeví, do tejdne je pryč. O tom se ti s 1.6 a 1.5 může jen snít. Klidně sni dál, na 1.7 odvahu očividně nemáš. Ty bys ji totiž asi potřeboval :)

A možná se ti zdá, že tu spousta lidí křičí pro updaty...není to pravda, jsem na to skoro sám. Mám to v popisu práce. Viz můj podpis.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Zpět na „Minecraft, Tekkit“