93.91.250.157:27193
Dobry den mam modpack futurecraft a mam v server.propertis nastavene fly true aby mohli lietat jetpackom atd ako nastavim aby v urcitom svete alebo regione/reske to neslo?
Fly
- tadeas97
Re: Fly
přes wordguard příkazem /rg flag název_regionu pvp deny nebo false u toho wordguardu je to jiný každopádně kdyby to nešlo odepis
-- 16 led 2015, 15:01 --
//EDIT: sorry spletl jsem se /rg flag název_regionu
blocked-cmds /fly tohle půjde na 100%
-- 16 led 2015, 15:01 --
//EDIT: sorry spletl jsem se /rg flag název_regionu
blocked-cmds /fly tohle půjde na 100%
pomohl jsem ti? karma potěší 
Přijďte na server SweetCube.eu
ip: play.sweetcube.eu
podpoř mě i na youtube odběrem na kanál: TheHooper
náš server ma i teamspeak 3 IP: ts3.sweetcube.eu
- tadeas97
nejsem si jistý jestli to půjde ale jestli používas na svět multiveverse-core tak tam je na jednotlivým světě pvp fly atd tak děj to fly na false ..
pomohl jsem ti? karma potěší 
ip: play.sweetcube.eu
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
No...proti jetpackům leda můžeš udělat ochranu na danej svět...ale zda to bude fungovat, to netuším...
v worldguardu zablacklistuješ pro ten svět použití toho itemu (pozor, ID zadávej bez metadat, jen to před dvojtečkou)....třeba lasery tím blokovat šly, ale jetpack, který explicitně nepoužíváš, tak těžko říct
Nebo musíš mít kus světa fyzicky oddělenej od zbytku....a jedinej způsob, jak se tam dostat, je přes commandblock, kterej maže inventář...a když jim nedáš vevnitř možnost ten jetpack získat, tka ho tam nebudou mít...
Jetpacky v modech nepočítaj s tím, že by někde nešly použít, a ani pluginy je neznaj....stejně, jako lidi tu na foru neznaj mody ani jetpacky a motaj sem /fly, co s tím nemá nic společného
v worldguardu zablacklistuješ pro ten svět použití toho itemu (pozor, ID zadávej bez metadat, jen to před dvojtečkou)....třeba lasery tím blokovat šly, ale jetpack, který explicitně nepoužíváš, tak těžko říct
Nebo musíš mít kus světa fyzicky oddělenej od zbytku....a jedinej způsob, jak se tam dostat, je přes commandblock, kterej maže inventář...a když jim nedáš vevnitř možnost ten jetpack získat, tka ho tam nebudou mít...
Jetpacky v modech nepočítaj s tím, že by někde nešly použít, a ani pluginy je neznaj....stejně, jako lidi tu na foru neznaj mody ani jetpacky a motaj sem /fly, co s tím nemá nic společného
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Tak ty jetpacky fungujou i s flight=false.....jen server bude řvát a občas muže někoho kicknout (třeba v Galacticraftu při výběru planet je hráč ve stavu že lítá i když neítá a muže ho to kicknout)
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.