lagy na serveru + využití moc ramek
- tadeas97
Re: lagy na serveru + využití moc ramek
sorry, pochybuji že essentials zabira tolik místa navíc nedávno mi tu nějaký borec radil ať to tam dám ale zpět k tématu prosím ..
pomohl jsem ti? karma potěší 
Přijďte na server SweetCube.eu
ip: play.sweetcube.eu
podpoř mě i na youtube odběrem na kanál: TheHooper
náš server ma i teamspeak 3 IP: ts3.sweetcube.eu
Přijďte na server SweetCube.eu
podpoř mě i na youtube odběrem na kanál: TheHooper
náš server ma i teamspeak 3 IP: ts3.sweetcube.eu
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: lagy na serveru + využití moc ramek
Proti witherům stačí na spawnu (kde zcela jistě máš region přes worldguard, jestli ne , tak to naprav) dát v regionu flag :
A v tu chvíli tam prostě nic nevybouchne, takže bloky nezničí (chrání to i před Nukama z IC2, takže nějakej wither asi není vůbec problém, nemyslíš?
)
Pak to samozřejmě nech šude jinde zapnutý, jen ať maj problém ho zabít. Nebo na to vytvoř zónu k tomu určenou (speciální mapa) a všude jinde přes worldguar zakaž pokládání wither skullů, takže nepůjde jinde vyvolat....
Pak můžeš zlikvidovat ty pluginy navíc
Co se týče rezidencí + LWC : OK, pokud to máš na MySQL. Jestli ne, tak napravit, snížíš tím náročnost o řád
Já zjišťuju grief pomocí HawkEye a slouží to dobře. Opět to zaznamenává všecko do MySQL a vůbec to nezatěžuje server. Kdykoliv můžu o jakýmkoliv bloku zjistit cokoliv, včetně vyhledávání akcí hráčů....a vrátit něco zpět? Bez problému....a nula lagů z toho...(protože to ukládá do MySQL a ne do souboru) -> ale jednodušší je eliminovat griefery systémově, třeba na náš server se ani griefeři nepřipojí....(protože na to nemaj, ne že by to měli bloklý)...a i když připojí....tak na to, aby něco zničili, musí něco ve hře dokázat. S prázdnýma rukama totiž toho moc dělat nejde (jak toho docílit? Jednoduše, otevři server_properties a nastav tam gamemode=2 a jsi v pohodě. Jen hráčům musíš dát aspoň dřevěnou sekerku do začátku
)
Kód: Vybrat vše
/region flag <jmeno regionu> other-explosion denyA v tu chvíli tam prostě nic nevybouchne, takže bloky nezničí (chrání to i před Nukama z IC2, takže nějakej wither asi není vůbec problém, nemyslíš?
Pak to samozřejmě nech šude jinde zapnutý, jen ať maj problém ho zabít. Nebo na to vytvoř zónu k tomu určenou (speciální mapa) a všude jinde přes worldguar zakaž pokládání wither skullů, takže nepůjde jinde vyvolat....
Pak můžeš zlikvidovat ty pluginy navíc
Co se týče rezidencí + LWC : OK, pokud to máš na MySQL. Jestli ne, tak napravit, snížíš tím náročnost o řád
Já zjišťuju grief pomocí HawkEye a slouží to dobře. Opět to zaznamenává všecko do MySQL a vůbec to nezatěžuje server. Kdykoliv můžu o jakýmkoliv bloku zjistit cokoliv, včetně vyhledávání akcí hráčů....a vrátit něco zpět? Bez problému....a nula lagů z toho...(protože to ukládá do MySQL a ne do souboru) -> ale jednodušší je eliminovat griefery systémově, třeba na náš server se ani griefeři nepřipojí....(protože na to nemaj, ne že by to měli bloklý)...a i když připojí....tak na to, aby něco zničili, musí něco ve hře dokázat. S prázdnýma rukama totiž toho moc dělat nejde (jak toho docílit? Jednoduše, otevři server_properties a nastav tam gamemode=2 a jsi v pohodě. Jen hráčům musíš dát aspoň dřevěnou sekerku do začátku
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)