MySql

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Maniev

MySql

#1 Příspěvekod Maniev » 23 pro 2014, 09:44

Server:ještě"nemám"

Dobrí deň, chcem sa jednu vec. Chcem si od nového roku u Vás kúpiť minecraft server. A ide o to že budem tam mať aj databázu MySql a budem mat prepojený server z webom. Veci ako registrácia obchodovanie že ked si kupim nejaké veci do hry cez web shop tak sa mi automaticky dajú na postavu v hre, a tu ide o to že budem mať nato človeka ktorí mi to bude robiť ale chcem sa spítať či sa to dá aj nejako ochráníť aby mi nesabotoval server. Mám tým na mysli že bude mať prístup všade a keby chcel tak mi zmaže celí web aj celí server. Ja tomu človeku verím ale nikdy nemôžete vedieť kto vás oklame.

Za radu vopred ďakujem

helomi

Re: MySql

#2 Příspěvekod helomi » 23 pro 2014, 09:47

tak najlahsie je si pred tym nez mu to das urobit nejaku mensiu zaloho a ked to dorobi to iste :)

zdenda204
Věk: 36

#3 Příspěvekod zdenda204 » 23 pro 2014, 10:56

A úplně nejlepší by bylo aby si to vyvíjel někde sám u sebe, třeba na localu.
Každopádně jsou denní zálohy, popřípadě lze omezit přístup jen do určitých složek skrz FTP, popřípadě jen přístup k určitým částem ControlPanelu.
A nebo můžeš použít nějaký co tu máme v návodech.
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

Maniev

#4 Příspěvekod Maniev » 23 pro 2014, 13:48

Mne ide hlavne o to že ked si vytvorím MySql databázu tak sa mi vegeneruje uživatel a databáze a nakonec ja musim dat nejaké heslo. Jenže to heslo musím dat tomu človekovi co bude pracovat s tou databazi a tak je zbytečné tam porat davat zalohy kdyz on je bude porat mazat kdyz tam má prístup a fakaheda neposkytuje zmenení hesla do mysql

DenOwq
Věk: 28

#5 Příspěvekod DenOwq » 23 pro 2014, 13:50

MySQL můžeš tak jedině zrušit. řekni tomu programátorovi ať to dělá u sebe na localhostu.
Muhahha.

Zpět na „Minecraft, Tekkit“