Server:93.91.250.123:27870
zdravim
potreboval bych pomoct s nastavenim PvP ve svete globalne chci mit vsude PvP vypnute ale na urcitych mistech ho potrebuju zapnout na plugin 1vs1 zkousel jsem to podle tohodle navodu... http://forum.fakaheda.eu/viewtopic.php?f=67&t=18655&hilit=pvp+nastaveni+pvp bohuzel PvP se mi zapne vsude i po zadani prikazu /region flag __global__ pvp deny tak je PVP stale vsude krome residenci kde je PvP zakazane.... tak jestli by mi to mohl nekdo ujasnit... i kdyz napisu /region info tak mi to ukazuije ze je PvP vypnute i v configu ale stala funguje.
diky za vysvetleni a pomoc.
nastaveni PVP
-
tramvajak
nastaveni PVP
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí......
-
helomi
Re: nastaveni PVP
Ja som pouzil plugin multyworld
vytvorim si svet kde chcem mat PVP a tam nahadzem vsetko kde potrebujem pvp a v propeties si pvp vipnem a do sveta nastavim flag
mw setflag nazov sveta pvp true
a mas htv
mw setflag nazov sveta pvp true
a mas htv
-
tramvajak
Re: nastaveni PVP
vim o tehle moznosti ale nechce se mi to tak nastavovat... i kdyz je to realne lepsi uz jen kuli tomu ze tam muze VIPcku zakazat permise ale precejen bych to chtel radsi na jeden svet.... bechci at kdyz se lidi prihlasej z jednoho sveta do 1vs1 tak je to musi portovat do jineho sveta je tam delsi nacitani...
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí......