93.91.250.129:27936
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli v určité residenci nebo regionu(wg) by šlo zakázat zničení jen jednoho bloku. V tomto případě skla, mohli by zničit úplně cokoliv v té residenci/regionu ale nemohli by zničit jen to sklo.
Zákaz zničení 1 bloku
- Kesuordep
Re: Zákaz zničení 1 bloku
Jmenuje se to subzóna. Na Googlu najdeš spousty návodu. Je to když tak příkaz z Residence.
-
SulFidD
Vím co je subzóna, ale tady se bavím o zákazu zničení jednoho druhu blocku.
- Nyqi
Hoj, WorldGuard to sám o sobě neumí, ale je tu addon pro něj http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/wo ... estricter/ (Potřebuješ k němu i http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/wo ... tom-flags/)
EDIT:
Potom jen příkazem /region flag JMENO_REGIONU allow-break JMENO_BLOCKU/ID
EDIT:
Potom jen příkazem /region flag JMENO_REGIONU allow-break JMENO_BLOCKU/ID
-
vojtamaniak
- Věk: 26
V residenci to jde pomocí whitelistů a blacklistů. 
-
SulFidD
Vojto ale blacklist a whitelist je v configu officiálně pro všechny residence pokud se nepletu. Já chci jen v určité resce nebo regionu určitý druh bloku. Nyqi to bych mohl skusit ale není tam příkaz jen který zakáže ten blok? V regionu bude spousta harda různých bloků a mě jde jen o to aby nemohli ničit sklo (tehdy ohraničení, bedrock je nepřijatelný)
- DenOwq
- Věk: 28
-
vojtamaniak
- Věk: 26
Residence to mají pro každou residenci.
/res lset <ResidenceName> [blacklist/ignorelist] [material]
/res lset <ResidenceName> [blacklist/ignorelist] [material]
-
SulFidD
Spolehal jsem na ten blacklist/ignorelist ale bohuzel to zakazuji jen stavet blocky. Po vyzkouseni jsem zjistil ze sklo jde normalne znicit ale polozit ne.
EDIT tak jsem zkusil ted ten worldguard, pridam ten flag do toho regionu a vubec to nepomuze, build je celkove v tom regionu zapnut ale i zaroven jsem dal deny-break to sklo, i v region info to je napsane. Ale vubec to nepomaha, hraci dale muzou nicit sklo. V logu zadna chyba neni. Jen toto
po zjištění a hledání jsem zjistil že příkaz /region flag *NAZEV* deny-blocks IDs funguje tak jak by mel deny break jak jste řekli. může se lock
EDIT tak jsem zkusil ted ten worldguard, pridam ten flag do toho regionu a vubec to nepomuze, build je celkove v tom regionu zapnut ale i zaroven jsem dal deny-break to sklo, i v region info to je napsane. Ale vubec to nepomaha, hraci dale muzou nicit sklo. V logu zadna chyba neni. Jen toto
Kód: Vybrat vše
[15:32:03] [Server thread/INFO]: [WGCustomFlags] No configuration found for world world. Will be created when saved.
[15:32:03] [Server thread/INFO]: [WGCustomFlags] No configuration found for world world_nether. Will be created when saved.
[15:32:03] [Server thread/INFO]: [WGCustomFlags] No configuration found for world world_the_end. Will be created when saved.
[15:32:03] [Server thread/INFO]: Added custom flag "deny-break" to WorldGuard.po zjištění a hledání jsem zjistil že příkaz /region flag *NAZEV* deny-blocks IDs funguje tak jak by mel deny break jak jste řekli. může se lock