Dobrý den, dnes jsem na server nahrál plugin "ChestCommands" nastavoval jsem tam různé příkazy atp... Ale když jsem došel k spawnovacím vejcím... nešlo to, přímo v chestcommands se mi místo spawnvejce zobrazil bedrock a cervene mi do "LORE" vepsalo Invalid ID stalo se to u "Zombie pig man, spider a zombie, vše jsem si pečlivě zkontroloval a ID je správné, i verzi pluginu jsem si kontroloval. Tímto vás žádám o radu
Chyba id v pluginu ChestCommands
-
crada777
Chyba id v pluginu ChestCommands
Server: IP:93.91.250.136 PORT: 27205
Dobrý den, dnes jsem na server nahrál plugin "ChestCommands" nastavoval jsem tam různé příkazy atp... Ale když jsem došel k spawnovacím vejcím... nešlo to, přímo v chestcommands se mi místo spawnvejce zobrazil bedrock a cervene mi do "LORE" vepsalo Invalid ID stalo se to u "Zombie pig man, spider a zombie, vše jsem si pečlivě zkontroloval a ID je správné, i verzi pluginu jsem si kontroloval. Tímto vás žádám o radu
. Předem děkuji.
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chyba id v pluginu ChestCommands
Dej sem prosím ten config do Code a Spoileru.
Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/-
crada777
Dobrý den, Omlouvám se, ale config sem zapisovat nebudu, dám vám odkaz ke stážení souboru kde je i vypsané co přesně blbne i samotný "config.yml" V případě tohoto to nebude config ale pets.yml. Heslo od ZIPu: fakaheda. Budu moc rád když mi poradíte
. Předem děkuji za odpoveď. Stránka na download: https://mega.co.nz/#!VNdihS4Q!3URPPDkLKXsF9v5lQ0aENVjZ3a3FaXQ1qqikDRieL-0
- panChemicky
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
A důvod, proč sem nemůžeš dát ten config? Stahovat si nic fakt nebudu
-
crada777
Dobrý den, Fajn... ten config jsem tedy dám, chyba nastala u ID:
Kód: Vybrat vše
[spoiler]petspidercmd:
COMMAND: 'pet spider'
NAME: '&f[++] &b&lSpider &f[++]'
LORE:
- '&f[arrow_right] &aSpawni si Pavouka jako mazlicka!'
- '&5Pouze pro rank &2V.I.P&5!!'
ID: 383:52
POSITION-X: 4
POSITION-Y: 1
petzombiecmd:
COMMAND: 'pet zombie'
NAME: '&f[++] &b&lZombie &f[++]'
LORE:
- '&f[arrow_right] &aSpawni si Zombika jako mazlicka!'
- '&5Pouze pro rank &2V.I.P&5!!'
ID: 383:54
POSITION-X: 3
POSITION-Y: 1
petpigzombiecmd:
COMMAND: 'pet pigzombie'
NAME: '&f[++] &b&lPigZombie &f[++]'
LORE:
- '&f[arrow_right] &aSpawni si PrasoZombika jako mazlicka!'
- '&5Pouze pro rank &bULTRA&5!!'
ID: 383:57
POSITION-X: 6
POSITION-Y: 1[/spoiler]- Misso
- Věk: 29
- Kontaktovat uživatele:
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá, já tedy posílám ještě jednou to, co jsem mu odepisoval do SZ:
Chyba byla v tom, že do řádku ID patří jenom ty první čísla před dvojtečkou, tedy xxx:xx
Ty dvě čísla patří do řádku DATA-VALUE. Tam tedy patří xxx:xx
Nevím, jak tento config bude fungovat na nových verzích Minecraftu, kde se nahrazují číselná ID na textová (minecraft:stone, minecraft:cobblestone)
Spoiler: zobrazit
Chyba byla v tom, že do řádku ID patří jenom ty první čísla před dvojtečkou, tedy xxx:xx
Ty dvě čísla patří do řádku DATA-VALUE. Tam tedy patří xxx:xx
Nevím, jak tento config bude fungovat na nových verzích Minecraftu, kde se nahrazují číselná ID na textová (minecraft:stone, minecraft:cobblestone)
Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 50 hostů