Ahojte chtěl bych se zeptat jak bych měl jenom v resce nebo v regionu povolit aby šel ničit jenom sand/písek ?
Ničení
- NetManSK
Re: Ničení
Oznacis kde chces a das /res subzone MENO destroy t (<-- MYSLIS DOLY?)
Dobrí obchodníci:
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+
- Nocky
No jelikož já mam ty doly do kola, tak bych chtěl nastavit aby šel ničit jenom sand 
- NetManSK
Mas tam resku nie ? Tak si oznacis ten sand kde chces nicit a napises /resadmin subzone MENO a potom /res subzone MENO destroy t...
Dobrí obchodníci:
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+
-
SlePicka
Šlo by jestli to máš do kola, že uděláš prostě víc subzon ale to mi prijde moc namahave, dalsi zpusob ale neznam.
-
xflemgodax
- Kontaktovat uživatele:
Co zkusit tohle? Pokud máš na serveru WorldGuard a stáhneš si tento dodatek mělo by to podle popisku možnost nastavit pro jednotlivé bloky allow/deny - /destroy/place/.
Ale nezaručuji, že to půjde na novějších verzích, ten plugin jsem osobně nezkoušel.
http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/worldguard-block-restricter/
Ale nezaručuji, že to půjde na novějších verzích, ten plugin jsem osobně nezkoušel.
- NetManSK
xflemgodax píše:Co zkusit tohle? Pokud máš na serveru WorldGuard a stáhneš si tento dodatek mělo by to podle popisku možnost nastavit pro jednotlivé bloky allow/deny - /destroy/place/.
Další plugin ? A na čo keď ma residenciu a subzony?
Dobrí obchodníci:
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+
-
xflemgodax
- Kontaktovat uživatele:
Prosím tě, on psal že chce povolit jen jeden zvláštní block!
Ještě k tomu ti píše, že to má ve tvaru kruhu, což rezidence se dělá ve čtvercovém obrazci, jestli nečteš problémy do konce, není to můj problém.
Plus pokud si chceš dělat 60 subzón - v předpokladu, že každá linie v kruhu by musela mít vlastní subzónu, aby to nezasahovalo přímo do stavby vedlejší. Tak si tak dělej.
Ještě k tomu ti píše, že to má ve tvaru kruhu, což rezidence se dělá ve čtvercovém obrazci, jestli nečteš problémy do konce, není to můj problém.
Plus pokud si chceš dělat 60 subzón - v předpokladu, že každá linie v kruhu by musela mít vlastní subzónu, aby to nezasahovalo přímo do stavby vedlejší. Tak si tak dělej.