IP:93.91.250.141:27210
alias: mc.weap.cz
toto bude mozna delsi...
ahoj,
mam par otazek ohledne skyblocku a klasiku... budu to cislovat
1) mam server (zatim jen 6 slotu, pak zvysim sloty) kde mam ted klasik, planuju ze tam udelam skyblock ale nevim jak udelat aby hraci z klasiku nemohli nic nosit do skyblocku a naopak (ani z enderchestky), nevim jestli by slo udelat jestli by slo mezi jednotlivymi svety cestovat i pouhyma warpama, aby se ty veci nenechavali, ale pokud ne, neni to treba a dystak i nejakym pluginem jako je creativegates apod. jde mi o to aby se jedny veci nemohli dostat zadnym zpusobem na druhy svet svety mam nasledujici:
lobby: mala mapa, kde by bylo rozcesti SB/klasik
klasik: world,rovina,nether,end
sb: SB mapa
proste aby kazdy z techto svetu mel svuj vlastni inv apod... popripade bych byl rad kdyby ste doporucili pluginy
2) nevim jak by ot bylo s ekonomikou, ale jak by slo udelat (mam jobs na serveru) aby kdyz budou lidi kopat (rekneme cobblestone) aby jim to nedavalo prachy na ten klasik? ale proste aby na Sb zadna ekonomika nebyla... a pokud jo, aby zase byla oddelena jako ty inventare (problem cislo 1)
3) nevim jake dobre pluginy patri na skyblock, proto bych byl rad kdyby ste mi nejake pluginy doporuceli, ale nezapomente na to, ze na jednom serveru mam naraz i klasik i SB.. (tak aby se treba navzajem "nemlátili" a nedelaly problemy)
4)nevim co s chatem... premyslel sem na herochatem ale nwm jak ho nastavit.. jak to chci...
chci aby hrac psal jen v tech svetech, proste tam, co zrovan hraje (lobby, klasik, sb - rozlozeni jednotlivych map na konci problemu cislo 1) chci aby proste hrac rekneme jenom v skyblocku videl pouze chat v skyblocku a hrac v klasiku videl pouze chat v klasiku... ale POZOR! chcu aby ADMIN videl svechny svety, at uz je kdekoliv.. tedy aby admin mel pravo videt vsechny chaty ze vsech 3 svetu... (ale mohl by psat jen do 1.. treba u herochat myslim ze to je /ch s (skyblock) /ch k (klasik) /ch l (lobby)) ale zas chcu aby se hracum tyto chaty prepinali automativky, kdyz pujdou do toho sveta
za kazdou radu budu velmi vdecny, pokud mi pomuzete oplatim K+
pokud-li budete mit jakekoliv otazky ci dotazy ptejte se, budu tu do noci
Klasik - Skyblock
-
- Kontaktovat uživatele:
Klasik - Skyblock
Pokud sem pomohl, dejte karmu + 
Majitel mc serveru IP: mc.weap.cz
naše webové stránky: weap.cz

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Klasik - Skyblock
No odpověd a řešení na bod: 1,2
Multiverse-invetories
http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/multiverse-inventories/
ačkoliv bych si počkal na nějakou lepší radu tohle je plugin který znám já osobně a moc na mě dojem neudělal.
Pokud máš nějaké hry např. SkyWars // PropHunt - dochází k častým mizení itemů pomocí tohoto pluginu.
Pokud, ale nepoužíváš takovéto hry mohl by tvé problémy snížit o polovinu
Multiverse-invetories
http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/multiverse-inventories/
ačkoliv bych si počkal na nějakou lepší radu tohle je plugin který znám já osobně a moc na mě dojem neudělal.
Pokud máš nějaké hry např. SkyWars // PropHunt - dochází k častým mizení itemů pomocí tohoto pluginu.
Pokud, ale nepoužíváš takovéto hry mohl by tvé problémy snížit o polovinu

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Klasik - Skyblock
ok zkusim si s tim pohrat... hry jako prophunt apod nemam.. pouze mobarenu,sg, apod.
zatim se divu na pottra, za 2 hodinky napisu co a jak
kazdopadne dik a pak se ozvu
zatim se divu na pottra, za 2 hodinky napisu co a jak

Pokud sem pomohl, dejte karmu +