Attack the B TEAM SERVER

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Ognys

Attack the B TEAM SERVER

#1 Příspěvekod Ognys » 18 úno 2014, 11:56

Zdravim všechny.
Pročetl sem tady toho už hodně ale abych rekl pravdu svuj problem sem nenasel. Takze o co se jedna tedy :) Jedu tedkon Tekkit Lite ale uprimne je dost chudej a omezenej coz uz po roce hrani me moc neba a tak sem se rozhodl pro neco jineho. Jelikoz sem SGTekkit server nenasel a sem tak trochu i linej se s tim patlat narazil sem nedavno na Attack the Bteam Server od Technicpack.net. Server jsem si stahnul a na PC odzkousel ze funguje ze se nacte ze se pripojim a pobezi v pohode. A tady je ten problem, kterej sem nikde nenasel. Nahraju to pres FTP do server a i po upraveni server.prope... mi to sice pise ze server spusten ale k tomu proces nebezi a ja se nemohu pripojit. Muzete mi dat nekdo nejakou radu? Ognys
Server: 93.91.250.130:27072

!!!POKUD NEPOUŽIJETE PRVNÍ ŘÁDEK TÉTO ŠABLONY, BUDE VÁŠ PŘÍSPĚVEK SMAZÁN, IP A PORT VHODNĚ ZAMĚŇTE ZA IP A PORT VAŠEHO SERVERU!!!

zdenda204
Věk: 36

Re: Attack the B TEAM SERVER

#2 Příspěvekod zdenda204 » 18 úno 2014, 13:31

Když sis poprvé spouštěl server u FakaHedy, jaký typ jsi zvolil? (CraftBukkit, Tekkit, FTB,...)
Jak máš teďka na tom FTP pojmenovanej ten .jar? (minecraft_server.jar, tekkit_server.jar,...)
Když jsi to měl u sebe na PC, spouštěl jsi to přes nějaký .bat soubor, že? Přilož nám sem obsah toho souboru, možná tam jsou nějaké speciální parametry.
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

Ognys

#3 Příspěvekod Ognys » 18 úno 2014, 13:39

Uz sem si psal s podporou a ty me na to upozornili jestli sem to prepsal coz se neprepsal :/ moje blbost :/ takze odpoledne jak se dostanu k PC to zkusim a napisu. jinak sem zvolil Tekkit nevim jestli dobre nebo spatne. a soubor bat tam je taky ale ted se k tomu z prace nedostanu. Kazdopadne fakt dik sem rad ze tady pomoc najdu :)

zdenda204
Věk: 36

#4 Příspěvekod zdenda204 » 18 úno 2014, 14:17

Tam jde jen o to, že když zvolíš tekkit, soubor se musí jmenovat tekkit_server.jar, když CraftBukkit tak minecraft_server.jar atd...
Pak se teda ozvi.
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

nejento
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod nejento » 18 úno 2014, 20:55

O tom nejsem tak zcela přesvědčen. Je to vždycky minecraft_server.jar
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

Ognys

#6 Příspěvekod Ognys » 18 úno 2014, 23:51

Takze jsem to vyzkousel a musim podekovat. bylo to tim prejmenovanim na tekkit_server.jar a zatim to bezi tak uvidime jestli to bude ok a budu do toho moc nahazet dalsi veci :)

Server: 93.91.250.130:27072

Zpět na „Minecraft, Tekkit“