BungeeCord AuthMe

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
haelexuis
Věk: 45

BungeeCord AuthMe

#1 Příspěvekod haelexuis » 09 lis 2013, 14:40

Týka sa serveru 93.91.250.148:27672

Mám taký problém s authme sessionom, ak sa pripojí na bungeecord proxy server hráč tak sa musí prihlasovať pri každom prechode portálom na iný server, lenže som si nastavil session 1 (minimalne) a to je 1 minúta takže hráč po odpojení bude prihlásený 1 minútu.. lenže problém je v tom že všetci máme rovnakú IP Adresu (proxy servera) takže ak sa niekto odpojí môžem mu ísť do 60 sek. na účet a ide mi len o to aby som zmenil session na 2 sek. Lenže zmeniť to pod 1 nejde lebo ak bude 0 tak dá nekonečný session v hre.

Kód: Vybrat vše

settings:
  sessions:
    enabled: true
    timeout: 1

Skúšal som dávať 0:06. 0,1, 0.1 (na 6 sekund) ale nič nešlo, vždy dalo nekonečný session, nevedel by mi niekto poradiť ako to spraviť? Pri najhoriom nedám session vôbec a pri každom porte by sa prihlasoval, alebo na vedľajších serveroc dám whitelist len na proxy IP adresu a authme bude len na lobby sevreri..
Obrázek

haelexuis

Re: BungeeCord AuthMe

#2 Příspěvekod haelexuis » 09 lis 2013, 15:57

No práve som to tak dal, takže mám vypnuté sessiony a tamto dole pri bungeecord som dal na true, len vždy jak sa vrátim do lobby tak pýta login, nedalo by sa spraviť aby som ostal prihlásený dovtedy dokiaľ sa neodpojím z proxy serveru?
Obrázek

haelexuis

Re: BungeeCord AuthMe

#3 Příspěvekod haelexuis » 09 lis 2013, 17:51

Ano to ma napadlo :D lenže ako spravíš aby ho portlo až po zadaní príkazu? :D lebo ak ho portne pred zadaním príkazu tak to bude trochu blbe čo? :D

-- 09 lis 2013, 16:55 --

Už viem, dam do mcd blocku subo aby písalo za ňho príkazy /server lobby úplne rýchlo lenže ak nebude lognuty tak to nenapíše ale až keď sa logne ;)
Obrázek

Zpět na „Minecraft, Tekkit“