Příkazy přes rcon

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: Příkazy přes rcon

#11 Příspěvekod Mysteria » 09 říj 2013, 23:15

Co se týká toho WebSend, tak všechno se dozvíš z dokumentace (jako ostatně u jakéhokoliv jiného 3rd-party pluginu): http://dl.dropboxusercontent.com/u/3577 ... index.html
Co se týká mobilní plateb, tak mají taky dokumentaci, kde je přímo kód v PHP, jak to má být, takže stačí CTRL + C a CTRL + V (a doladit přesnou cenu).

jan134

#12 Příspěvekod jan134 » 10 říj 2013, 00:18

Dík, ten WebSend jsem si prolezl, to bych snad zvládnul, ovšem počkám jestli se mi to nepovede udělat přes ten rcon, přeci jen na vip a většinu jiných věcí víc jak 2 příkazy odeslat nepotřebuju a to je ok. Co se týče mobilníchplateb tak jsem tam nalezl pouze 2 scripty na odpovědi, první funguje (do 99 kč), druhá nevím, cenu jsem tam samozřejmě upravil, ale problém snad ani nebude v odpovědi ale v tom druhém php scriptu kde jsou ty příkazy do konzole apod.... a s tím si nevím rady, a to už na mobilnichplatbach nenajdu ;)

marty_
Věk: 54
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvekod marty_ » 10 říj 2013, 13:33

jan134 píše:Hele dík za odpověď, už jsem to jakž takž vyřešil :D Problém byl v tom že to (kdoví proč) před proměnným hráčem házelo asi 3 mezery :D Ale v konzoli to není vidět, všimnul jsem si toho až když jsem dal napsat zpravu do broadcastu.
Ale nastaly jiné problémy -
1. mi nejde dát k jedné SMS víc jak 3 příkazy, když jich dám třeba 6 tak to funguje, na server se to odešle, ale na mobilnich platbach to hodí error že script neexistuje (ale funguje :-o), prostě to asi trvá než to zpracuje. Je to možný? :D
Druhý problém je že mi nejde na mobilníchplatbach přidat číslo tel., asi jsem debil, a kůli tomu mi nechtějí potvrdit brány... ale to sem nepatří :D

add 1, to je problem na mobilni brane. v napovede maji ze script musi do 20 sekund odpovedet, jinak je od nich eror. Nicmene v reale ten eror skace uz po 11 sekundach. Resil sem to s nimi telefonicky skoro pulhodiny :-D nez pochopili o co mi vlastne jde. Nicmene bez uspechu. Rekli mi ze to co je v napovede nemam reflektovat a ze plati ten jejich cekaci cas co maji na serveru v provozu. (usudek si udelejte sami :-) ) Takze pomoci rconu na mobilni platby posles max 3 prikazy. Ctvrty uz haze error (me 4 prikazy trvaly 12 sekund, jak na sfinu :-D ), takze sem to polecil jinak: sms na VIP pomoci RCONU vykona zakladni prikazy co potrebuji a dotycneho presune do skupiny DAREK. A ten dotycny kdyz pak napise /darek , tak pak se spusti vse co je potreba a co se nestihllo pomoci rconu , tzn pridaj se prachy, XP, a este neco ale nevim co z hlavy, pak nejake say povidani do hry, jo jeste ho to z te skupiny DAREK do skupiny VIP) ( to proto aby uz nemel prava psat /darek :-) )
Tot v kostce asi vse jak to sem obesel ja, nicmene jak navrhl/a mysteria tak pomoci cronu to pak delat automaticky dodatecne... to je jednodussi reseni, ale prekopavat to uz nebudu :-)
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej :)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

jan134

#14 Příspěvekod jan134 » 10 říj 2013, 14:33

Ono to je asi i fuk, error to hodí, ale příkazy se tak jako tak na server odešlou.... :D tam jde jen o to zda jim to na mobilnichpaltbach nevadí (bránu mi bez problému aktivovali). Tak snad ne.

PS: neměl bys script na platby nad 99kč? :?: :roll: :D

marty_
Věk: 54
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvekod marty_ » 10 říj 2013, 14:48

jj error to hodi, ale zas mej na pameti ze pak neprijde odesilateli sms dorucovaci (potvrzovaci) zprava, (pokud ji ovsem neposilas hned na zacatku scriptu)
Ja se tomuto chtel vyhnout, protoze si hlidam napr i jmeno nicku... Kolikrat se stalo ze dotycny spatne napsal nick a pak vriskal ve hre ze sms nefunguji.. Ale kdyz to je osetrene, tak odesilateli sms prijde odpoved ze byl zadan nespravny nick.
A nastavovat sms pro SK u mobilnich plateb byl taky orisek... pro sk musis mit jine provedeni dorucovaci zpravy.
ceny nad 99kc bohuzel nevedu, takze netusim co tam pozaduji :-) sorry
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej :)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

jan134

#16 Příspěvekod jan134 » 10 říj 2013, 15:46

V pohodě, to se neomlouvej :D No tak ale tam v specifikaci mají myslím scripty hotové i pro sk ne? Já to nevím, ještě jsem si SK nezařizoval, jsem rád že jsem dal dokupy část CZ zatím :D

Zpět na „Minecraft, Tekkit“