Server: 93.91.250.121:27543
Zdravím! Chtěl bych se zeptat jestli nejdou nějak udělat "fake" sloty. Jde o to, že by měl server zaplaceno třeba 30 slotů, ale hráčům by se zobrazovalo, když kliknou na multiplayer 50 slotů, ale kdyby tam bylo 30 lidí, tak by se nikdo nemohl připojit=V yužitelných by bylo jen tolik slotů, kolik je zaplaceno.
Děkuji pokud někdo odpoví na tuto "stupidní" otázku.
Fake sloty
- Arcas
- Věk: 27
Re: Fake sloty
Je to stupidní otázka a ne, nejde to. FH má totiž hlídané sloty a i kdyby to byl ,,FAKE" tak ti to shodí server 

Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- Cernokneznik
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fake sloty
Ono jde udělat, aby na serveru bylo víc lidí, ale je právě potřeba plugin, co povolí se pčipojit lidem, i když je server plný, a pak plugin, co bude maskovat počet online hráčů tak aby nepřesáhnul počet slotů. Ale zase potřebuješ dobře optimalizovanej server, aby se ti to nesekalo.
Já jsem to používal s mím a-teamem, nechtěl jsem vyhazovat lidi, a zároveň jsem chtěl třeba stavit spawn
Pokud ale chceš, aby server vypadal, že má víc slotů, odmezeruj si MOTD, a přidej číslo. jinak to nejde.
Já jsem to používal s mím a-teamem, nechtěl jsem vyhazovat lidi, a zároveň jsem chtěl třeba stavit spawn

Pokud ale chceš, aby server vypadal, že má víc slotů, odmezeruj si MOTD, a přidej číslo. jinak to nejde.
- cucorietka