93.91.250.123:27494
Dobrý den,
chceme udělat aby se do webshopu mohl uživatel přihlásit údajemi z authme které vložil..
Potíž je že nevíme jak to v tom webshopu máme napsat. v PHP samozřejmě..
Potřebujeme udělat aby při kontrole dat při přihlašování do webshopu se to heslo zahashovalo jako z authme..
Jenomže je tam nějakej MD5salt, SHA256 a strašně složitě...
Hashování máme v authme nastavené defaultně. Poraďte prosím
Authme hash do webshopu
-
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Authme hash do webshopu
Mohl jsi se podívat ke mě do WS:$userPassword je hodnota z formuláře zadaná při přihlašování
$truePassword je skutečný heslo z databáze
$checkedPassword je TRUE / FALSE podle toho, jestli je nebo není správný heslo...
Složitý je to proto, že v případě získání hashů je mnohem složitější z nich dostat reálná hesla metodou pokus / omyl.
Kód: Vybrat vše
$userPasswordField = explode('$', $truePassword);
$userPassword = hash('sha256', $userPassword);
$userPassword .= $userPasswordField[2];
$userPassword = '$SHA$' . $userPasswordField[2] . '$' . hash('sha256', $userPassword);
$checkedPassword = $userPassword === $truePassword;
$truePassword je skutečný heslo z databáze
$checkedPassword je TRUE / FALSE podle toho, jestli je nebo není správný heslo...
Složitý je to proto, že v případě získání hashů je mnohem složitější z nich dostat reálná hesla metodou pokus / omyl.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
Nebyl bys ochotný mi to přímo v tom scriptě upravit?
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si píšeš vlastní WS, tak předpokládám že umíš PHP a v tom případě by pro tebe neměl být problém do toho začlenit ten kód co jsem ti dal. Kde je problém?
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
Script jsem koupil.. Ale potřebuju ho upravit pro vlastní potřeby. S PHP umím fakt jenom základ, o OOPčku a pokročilejších věcech vůbec nevím. Ano, tohle je pro mě pokročilá věc 

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
V tom případě tu něco nesedí. Pokud je to kupovaný, tak to tam logicky musí být, jinak by to nebylo funkční, ne?

-
Je to naprogramované tak, že je zvlášť registrace do webshopu a zvlášt do authme a není to propojené
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jo ták, to potom jo. Jestli jsi ochotnej za to něco zaplatit, tak mi napiš PMko a určitě se nějak dohodneme (snad).