Zdravím, chcel by som sa opýtať kto má skúsenosti s texturepackom v server.proporties, ide Vám to? Pretože mne od najnovšej verzie to nechce načítať aj keď dávam priamy odkaz na texturepack. Neviem v čom je chyba, tak ak má niekto skúsenosť a ide mu to, budem rád ak odpovie
TexturePack
-
Smexhy
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
TexturePack
Server: 93.91.240.128:37109
Zdravím, chcel by som sa opýtať kto má skúsenosti s texturepackom v server.proporties, ide Vám to? Pretože mne od najnovšej verzie to nechce načítať aj keď dávam priamy odkaz na texturepack. Neviem v čom je chyba, tak ak má niekto skúsenosť a ide mu to, budem rád ak odpovie
- Osicja
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Re: TexturePack
Od verze 1.6 jsou s tím problémy, ale jsou na to pluginy co by to prý měli opravit 
(přesný název pluginu si nepamatuji)
//edit:
Bože co jsem to napsal
Samozřejmě jsem myslel plugin
(přesný název pluginu si nepamatuji)
//edit:
Od verze 1.6 jsou s tím problémy, ale jsou na to problémy co by to prý měli opravit
Bože co jsem to napsal
Samozřejmě jsem myslel plugin
Naposledy upravil(a) Osicja dne 02 srp 2013, 22:44, celkem upraveno 2 x.
-
Smexhy
- Kontaktovat uživatele:
Ak sa nejaký plugin nájde, alebo ak vie niekto ako to spraviť kľudne napíšte
...zatiaľ mi neostáva nič iné len hľadať... 
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Od verze 1.6 jsou s tím problémy, ale jsou na to problémy co by to prý měli opravit
co?
Ano i mistr tesař se někdy utne. Hlavně pokud je mistr tesař nejento, že?
Jinak oni na to existují pluginy, které dokáží tu chybu opravit? Není to trochu zbytečné, když v nové verzi to opět bude určitě opravené? Nemůžete dát dočasně jenom odkaz na web?
Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/-
Smexhy
- Kontaktovat uživatele:
To vieš tí mudrci to budú vedieť si to tam aj hodiť a hlavne keď je 1.6-tka teraz...to je úplne zbytočné
...radšej si počkám na 1.7, ako si namýšlať hlúposti